Problem rozhazeni ikonek

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

pizzyp | pon dub 20, 2009 9:08 pm

Problem rozhazeni ikonek

Poradi mi nekdo prosim,vzdy kdyz se mi uplne vypne iphone/vybije se baterie/,tak po zapnuti mam uplne rozhazene ikonky a da dost casu je prehazet na mista kde jsem zvykli.Nekdy se mi i ikony rozhazeji z niceho nic,kdyz si treba chci stahnout nejakou free aplikaci z appstoru,najednou me to hodi do nejakeho modu kde jsou puvodni ikony ale ruzne rozhazene.Diky moc za radu.

Uživatelský avatar masklin | pon dub 20, 2009 10:07 pm

Re: Problem rozhazeni ikonek

Tim myslis safe mode kdyz ti crashne springboard?
FW 1.1.4=>2.0.2=>2.1=>2.2=>2.2.1=>3.0=>3.1.2=>3.1.3=>4.0=>4.1=>5.0=>6.0=>7.0
iPhony 2G, 3G, 3GS, 4 a 5 / iPad, iPad2
Když nevíte co by, najdete to v .... Návodu.
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

pharlap | úte dub 21, 2009 8:24 am

To uz se tu taky resilo :)
Mas moc blbin stazenejch z Cydie a proste se stane ze ti Springboard spadne do "Safe mode" a tim padem proto se ti rozhazej ikonky..
Doporucuji ti procistit mobil od veci, ktere nepotrebujes, nevyuzijes a zbytecne ti zatezuji system.
Ja sem musel delat RESTORE a JB asi uz 6x.. mozna vic.. nez sem si vychytal, jake presne prostredi ve winterboardu chci a ktere aplikace jsou nutne a ktere ne.. :wink:
Jinak to vyresit nejde!!

odleteldekel | pon čer 08, 2009 8:23 am

Ja mam ten isty problem..Odstranil som so cydie programy ktore nepouzivam ale nepomohlo to..Takze mam si urobit novy jailbreak?? Nejde to inak???Prosim o radu nechce sa mi robit restore a jaibreak zas..dakujem
iPhone 6 ios 9.3.3 JB
Sons of Jailbreak
Sons of Jailbreak

pharlap | čtv čer 11, 2009 8:59 am

2 odleteldekel: Vse co si navrhoval by stalo za vyzkouseni.. :) Hlavne restore a nasledne JB :)
nicmene.. taky mi zkus napsat jake mas tema po JB?!!
Mas defaultni?? Nebo nejake animovane? Mne nektera temata blba a rozhazovala ikonky pravidelne.. Na vsem zalezi.. To ze Winterboard hodne zatezuje iP. uz vime :wink:
Ja mam nyni tema od Nalima-P a docela stabilni a ikonky se i pres velke mnozstvi aplikaci nerozhazuji..

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na iPhone témata, ikony, tapety, fonty