Reakce na OT: jednak to nepsal jako prirovnani, ale mluvil o tom jako o faktu. A od browseru je to imho na mile vzdaleny, prijde mi to tak logicky, neni to webos (dokud sem teda neda nejakej rozbor kodu z kteryho bude viditelnej fakt ze iphone os fakt bezi na bazi browseru). A vubec, tohle prirovnani by bylo scestny, podle me jde spis o neco jako "uspani" operacniho systemu. Na iphonu trebas hrajes nejakou hru, najednou ale je tvoje pozornost vyzadovana jinde, takze zmacknes tlacitko na vrchu. Cela ramka se hodi na flash pamet (nebo v pripade OS na disk). Pak se chces zase vratit ke hre, tak znova zmacknes tlacitko na vrchu, odemknes iphone a ted se znova cela ramka zaplni ze souboru na flashpameti/disku. A kdyz mas proste v iP spoustu deamonu (neco jako procesy trebas ve windowsech, jen jaksi nadstandartni, bezici porad a hlavne s nima procik nepocita) tak bude to znovunacteni ramky trvat dyl (procesor je z casti zamestnanej deamonama) a proto uvidis tu cernou obrazovku mezi lockscreenem a springboardem dyl (normalne tam taky je, ale trebas hned po restoru ji skoro nevidis).
^^^^^^^^ tohle je jen moje domenka, je dost pravdepodobny ze nemam pravdu a nekdo mi to tady nejakym jasnym dukazem vyvrati. Nadruhou stranu si vsimnete ze ja svoji domenku prezentuju jako domenku, a ne ultimatni postulat z polohy absolutniho iP a IT profika jako jini
Ja Ti vyvratim farbu! Pozri si pravidla pre buducnost aby si vedel (vid link). Pouzivajde defaultne faby na dlhsi text. Paly viewtopic.php?f=112&t=10929^^^ aha, omlouvam se, sem zvyklej z jinejch for na zvyraznovani dulezitejch informaci barvickama...
Naposledy upravil AegoR dne ned kvě 03, 2009 9:59 am, celkově upraveno 1