Icon shaking - ako ho odstavit?

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

mathev | sob čer 27, 2009 8:52 pm

Icon shaking - ako ho odstavit?

mam jeden jednoduchy dotaz... neviete niekto ako sa da odstavit "trasenie ikon pri ich presuvani?"
povodne na starom firmware mi tuto "zbytocnu vymozenost" odstavil program five columns nejakym sposobom sam ale v novej verzii sa mi ikony trasu a chcel by som sa toho znova zbavit....

pokial viete o nejakej utilite budem rad za pomoc.... na googli som nic take bohuzial nenasiel
mam 3.0 fw a jailbreak

Uživatelský avatar terry | sob čer 27, 2009 9:21 pm

Re: Icon shaking - ako ho odstavit?

A co ti na tom třesení tolik vadí?
iPhone 4 16GB iOS 5 beta | MacBook Air 13" C2D 1.86 GHz, , 4GB RAM, 128GB SSD
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

mathev | sob čer 27, 2009 9:26 pm

Re: Icon shaking - ako ho odstavit?

vadi mi ze to trasenie ikon pri 5 columns seka nehovoriac o tom ak bude funkcny aj 5 rows v ich sucasnej kombinacii .... a celkovo to presuvanie ikon nieje plynule a takisto ak nahodou "roztrasem ikony" po stlaceni home tlacidla ma telefon dlhsiu odozvu ako ked toto trasenie nieje...
netvrdim ze je to vec s ktorou sa neda zit ale potesilo by ma odstavit to

edit: odinstaloval som winterboard a trasenie sa mi prave samo nejakym mne zahadnym sposobom odstavilo takze som docielil prave zelany stav aj ked neviem cim sa to stalo lebo povodne bez winterboardu to triaslo a s nim takisto ale po jeho odinstalacii sa to nejak spravilo... :)

edit2: takze po restarte iphonu sa mi trasenie znova "zaplo" tak som to riesil dalej a konecne som nasiel riesenie a nasiel som utilitu na cydii ktora to definitivne odstavuje vola sa to wigglefree
takze problem solved

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na iPhone témata, ikony, tapety, fonty