Nejde mi vlozit fotky ci obrazky na springboard,pomoc !!!!!

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

petasramek | ned říj 11, 2009 3:00 pm

Nejde mi vlozit fotky ci obrazky na springboard,pomoc !!!!!

Dobry den, moc se omlouvam jestli zde jiz toto tema je ale mam takovy problem,at si stahnu jakykoli tema tak po jeho instalaci se mi zmeni ikony ale springboard je porad cerny, vubec netusim cim to je,pritom ve winterboardu mam zaskrtnuto user wallpaper,poradte prosim
Naposledy upravil petasramek dne ned říj 11, 2009 8:15 pm, celkově upraveno 2

peterkooo | ned říj 11, 2009 5:53 pm

Re: Pomoc se springboard!!!!

skus premenovat nazov topicu.. daj nejaky vystiznejsi..

co keby si neoznacil user wallpaper (je ti to k nicomu, ved skoro kazda tema ma svoje pozadie).. napis sem veci, kt. mas oznacene vo WB

petasramek | ned říj 11, 2009 8:09 pm

Re: Pomoc se springboard!!!!

mam zaskrtle akorat moje tema, coz je Abeo,Abeo remix a Abeo extra icons no a k tomu user wallpaper a problem je ze s winterboardem moc neumim, nevim jak mam co prepsat :D , chci mit proste svoji fotku na pozadi za ikonkama ale zase nemam wifi takze nevim jak se dostat do iphonu

peterkooo | pon říj 12, 2009 8:08 am

Re: Nejde mi vlozit fotky ci obrazky na springboard,pomoc !!!!!

tak si skus zaskrtnut iba cisto Abeo temu (ziadny remix ani extra icons), popripade mozes aj tie dve veci co su tu navyse.. Abeo tema ma vlastne pozadie takze nechapem preco tam mas to cierne..
Obrázek

potom by to malo vyzerat zhruba nejak takto..
Obrázek

no a pokial ide o pristup k adresarom v IP (vobec nemusis mat Wifinu), vyskusaj T-PoT 1.1 plugin pre Total Commander.. ja si na tom frcim bez problemov.. pokial to nenajdes tu na fore, tak skus cez google..

petasramek | pon říj 12, 2009 12:42 pm

Re: Nejde mi vlozit fotky ci obrazky na springboard,pomoc !!!!!

tak jsem zaskrtl presne to co ty a nic,ikonky se zmenily presne tak jako u tebe ale pozadi je porad cerne tak ja nevim, nemam neco reinstalovat?

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na iPhone témata, ikony, tapety, fonty