3GS Nejde Mi Winterboard

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

djkvido | pon říj 26, 2009 12:33 am

3GS Nejde Mi Winterboard

Potřeboval bych poradit mam Iphona 3GS 32GB FW 3.1.2 JB (BlackRa1n) a nejde my winter board a nevim proc prosim poradte
PS: normal se my zapne neco viberu dam home buton aplikace se ukonci probehne hastaveni a nic se nezmneni diky za kazdou radu

Uživatelský avatar rony | pon říj 26, 2009 8:56 am

Re: 3GS Nejde Mi Winterboard

skus zlozkam s temami nastavit chmod 777
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mba i7  iPhone  4  5S  X  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

djkvido | pon říj 26, 2009 1:16 pm

Diky za odpoved moc si toho cenim ale v tomhle sem lama mam iphona chvily jak nastavit? nevim co to je jeste sem to neslysel diky za odpoved

pharlap | pon říj 26, 2009 1:18 pm

pokud po vyskoceni z aplikace wb neprobehne automaticky respring, pak bych restartoval.. a pak.. pokud by to neslo, zkusil reinstal. aplikaci.. :wink:

djkvido | pon říj 26, 2009 1:25 pm

jj resping probehne naste pak se objevi unlock normal odemknuti iphona ale nic furt stejny uz nevim jak na to mno

Uživatelský avatar Bulwa | pon říj 26, 2009 4:38 pm

A zkoušel si i restartovat iP,jak píše pharlap ? Taky se mi stává,že se nic nezmění po zapnutí ve Winterboardu a pomůže jenom restart telefonu.
Obrázek
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

djkvido | pon říj 26, 2009 4:55 pm

JJ skousel sem to taky nejde furt to samy ani user walpapper nic nevim proc neni mozny ze by se to z necim hadalo z nejakou aplikaci ale zase pochybuju :(::(::( pls jeste nejaky rady dekuju moc
Ps: nebo z nejakou systemovou aplikaci z cydia a nebo jestly je k tomu jeste neco potrebu jeste jednou diky za odpovedi

Uživatelský avatar cicolably | pon říj 26, 2009 5:41 pm

ved skus preinštalovať Winterboard
iPad Mini 16GB
iPhone 5 16GB
Starý pes fóra :)

djkvido | pon říj 26, 2009 5:51 pm

Skousel sem furt to samy a skousel sem odinstalovat ty doplnkdy kompletne winterboard sem nainstalovel ne z cidy (ale jako prakticky jo) nemam doma wifinu tak to delam pres iphone pc normal nainstaluju restartuju telefon ( ale tady je mozna chyba nerestartuje se sam) musim rucne zapnu iphone neco nastavim treba dock a ikonky a dam home respne se a nic ani po vypnuti a zapnuti nevim jak to udelat a stve mne to jak sem psal jiz vise neni mozny že to neco ruší nebo naopak neco tomu chyby pls odpovedi díky

Uživatelský avatar cicolably | pon říj 26, 2009 5:57 pm

http://www.funkyspacemonkey.com/winterb ... ix-install
tatarsky preklad cez google prekladač je tam nejaká chyba o ktorej vie aj saurik aj geohot a pre to nefunguje korektne winterboard na 3GS
a ešte som našiel pri "inicializacii" BLACKRA1N netreba inštalovať ICY robí to neplechu písal GEOHOT a niekde na foru to tu už je

Bohužiaľ, "WinterBoard" nefunguje správne. Following the installation, the Springboard continues to crash by sending the phone in Safe Mode. Po inštalácii, Springboard pokračuje k havárii zaslaním telefón v núdzovom režime.

The only way to solve this problem is to uninstall the utility, which, at the time, you should not even try to install it. Jediný spôsob, ako vyriešiť tento problém, je odinštalovať nástroj, ktorý v tej dobe, mali by ste sa ani nepokúsil ho nainštalovať.

Saurik already knows about the problem, and as soon as there is a response about this problem, you will be the first ones to know. Saurik už vie o probléme, a bude o tomto probléme odpoveď, budete prvý, kto to vedieť.

Reason for this is simple: GeoHotz jailbreak method lacks some patches to the kernel that do not allow the use of Winterboard. Dôvod je jednoduchý: GeoHotz útek z väzenia metóda chýba niektoré záplaty na jadro, ktoré neumožňujú použitie WinterBoard.
iPad Mini 16GB
iPhone 5 16GB

djkvido | pon říj 26, 2009 6:03 pm

ok diky aspon vim na cem sem holt ani jeden spusob my nejde tak budu muset pockat az vyjde nejaka zaplata a nebo novjejsi bezproblemovjejsi jailbreak ale jeste jednou diky :)

Edit :

Tak problem vyresen uz vše jede jak ma
Řešeni : Restore FW a použiti JB RC3
Duvod : Winterboard a BossPaper atd se hadaly z necim v systemu
Nemohl sem najit co to bylo ale neco určite tak snad to nekomu pomuže :)

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na iPhone témata, ikony, tapety, fonty