problem so "svietiacimi" ikonami

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

masino | úte pro 01, 2009 3:00 pm

problem so "svietiacimi" ikonami

robil som si nove ikonky do temy...vsetky slapu v pohode okrem 2...
Su to aplikacie s nazvom Eng-Cze a Slovnik
ak si pozriete lepsie ako keby navrchu mali nejaku jemnu bielu vrstvu.. neviete preco sa mi to tam stale objavuje?
Obrázek

peterkooo | stř pro 02, 2009 1:13 pm

Re: problem so "svietiacimi" ikonami

hm.. zaujimave.. a nie je to preto, ze si ich take spravil? robil si ich cez photoshop?

masino | stř pro 02, 2009 3:08 pm

cez photoshop som robil vsetky uplne rovnakym sposobom...
a niektore mi ostali take, ake ich vidis...
napr povodna ikonka hry Texas Holdem mala tiez take leskle navrchu a ked som ju zmenil na "svoju" tak ten odlesk tam aj tak ostal...
mam taky pocit ze na tej ikonke je ete jedna vrstva, ktora dodava ten lesk... len neviem ako to zmazat

peterkooo | stř pro 02, 2009 3:26 pm

presne na to som myslel :) ked sa ti to nebude darit odstranit, tak to nekde upni a mrknem sa na to

masino | stř pro 02, 2009 4:10 pm

nejde to skusal som :)
ked si tu "lesklu" ikonku otvorim v photoshope. tak to je ok...
vypada uplne rovnako ako aj ostatne. ale ked ju dam do danej zlozky aplikacie, dam respring, tak znova to tam je...
podla mna je to tak, ze v tej zlozke kde je aplikacia je ete jeden obrazok co vlastne vytvara ten lesk.. ale neviem ako to zistit ktory to je a tak ho vlastne nemozem zmazat

peterkooo | stř pro 02, 2009 4:52 pm

kks no zahada :) tie ikony kopirujes priamo do zloziek aplikacii? preco to nerobis cez temu iba.. v priecinku temy by si mal mat folder s nazvom Icons a tam treba umiestnit vsetky ikony s ich prislusnym nazvom.. nazov ako pomenovat kazdu ikonu najdes napriklad ak si otvoris SBSettings a v nom zalozku Hide icons.. v zozname Hide icons najdes presny nazov pod ktorym ti winterboard akceptuje konkretnu (novu) ikonu a prepise tak originalnu..

masino | stř pro 02, 2009 5:17 pm

peterkooo píše:kks no zahada :) tie ikony kopirujes priamo do zloziek aplikacii? preco to nerobis cez temu iba.. v priecinku temy by si mal mat folder s nazvom Icons a tam treba umiestnit vsetky ikony s ich prislusnym nazvom.. nazov ako pomenovat kazdu ikonu najdes napriklad ak si otvoris SBSettings a v nom zalozku Hide icons.. v zozname Hide icons najdes presny nazov pod ktorym ti winterboard akceptuje konkretnu (novu) ikonu a prepise tak originalnu..

hmmmmm :) vidis? idem skusim a dam vediet ako to dopadlo
edit :
super slape to tak ako si povedal :) dal som ich priamo do temy :) dikeeeeeeees

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na iPhone témata, ikony, tapety, fonty