Aplikace svátky nejde aktualizace po up...

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Kikos | úte črc 20, 2010 9:08 pm

Aplikace svátky nejde aktualizace po up...

Omlouvám se že zakládám toto téma extra ale v jiných to leží bez odpovědi (když tak to moderátoři smázněte) :(
takže po provedení update několika aplikací ze Cydie přestala fungovat aplikace svátky přestalo se to aktualizaovat funguje až po respringu nebo lognutí jakékoliv themes WB.
Zkoušel jsem to smaznout a znovu po restartu hodit do WB dokonce více verzí, zkouknul jsem i samotné soubory a nic. Netuší někdo kam se vrtnout díky za podněty :?: :idea: :arrow:

Uživatelský avatar Beavers | stř črc 21, 2010 9:48 am

Re: Aplikace svátky nejde aktualizace po up...

Mám dojem, že si svůj iPhone příliš customizuješ a odtud budou pramenit tvoje problémy. Proč používat spoustu aplikací, které mění vzhled iPhone, když přístroj má sloužit jinému účelu než k tomu, aby se majitel blýskal před kamarády, jak to má "vytuněné"? Být tebou, uvedu iPhone do stavu, kdy bude zobrazovat potřebné údaje na Lock Screenu a vykašlal bych se na různé opičárny a neustálé zásahy do systému (čehož právě u tebe jsem si všiml). Česky řečeno, máš už iPhone pěkně "rozjebanej".
Moderator fóra
Moderator fóra

Kikos | stř črc 21, 2010 10:40 am

To:Beavers :mrgreen: no díky za upřímnost ale nezdá se mi že bych měl IP až tak roz... po cca 3.týdením přechodu na 3.1.3. kdy mi nastaly nějaký problémy s Weather...(bylo nás víc) mám už jen jeden problém se svátky, které před tím jely normálne jak na 3.1.2. tak na 3.1.3. a jinak Lockinfo,Weather...,svátky a předělané icony se mi nezdá že bych nějak moc tunil IP to si myslím že jsou tu horší tuniči :P Jak říkám kromě těch svátků (bez kterých se sice obejdu ale zvyk jsem si na ně) mi jde IP na jedničku :idea:

EDIT: Mimochodem mám na hrbu 4 křížky a vylepšení IP dělám pro zábavu a ne abych machroval před kamarády, kteří beztak z 90% neví VOCOGOOO :D

Uživatelský avatar Beavers | stř črc 21, 2010 12:05 pm

Předpokládám, žes využil tohoto nápadu viewtopic.php?f=13&t=30959&p, je to jednoduché a spolehlivé.
OT: Jinak, je mi líto, že jsi hrbatý a takový stařík, nu, aniž bych z toho chtěl dělat nějakou osobní zásluhu nebo výhodu, ale zkus se podívat na můj profil :twisted:
Moderator fóra
Moderator fóra

Kikos | stř črc 21, 2010 1:02 pm

Předpokládáš správně ... zkusil i tuhle metodu ale nějak mi nesedí ... taky jsem to nejak nemohl dostat do zobrazeni Lockinfa-kalendář. :idea:
OT: Jinak koukám, že starších kousků je tu víc což je jen k uznalému poplácání po ramenou (myslím to upřímě :!: )...ale moje myšlenka byla spíš směrována ....že jsem ve věku, kdy už machrování před kamarády co jsem vše narval do IP je mimo mísu ...teda aspoň tu moji :wink:

Uživatelský avatar Beavers | stř črc 21, 2010 1:12 pm

Tak mně funguje v LockInfo kalendář spolehlivě.
OT: Vím, jak jsi to myslel s tím věkem, protože já to tím spíše nemám zapotřebí a také neznám nikoho v mém věku, kdo by ohodnotil nějaké tunění, stačí jim vidět i základní podobu a funkce iPhone a myslí si málem, že mám nějaký mimozemský přístroj. Přesto mám z praktických důvodů právě to LockInfo.
Moderator fóra
Moderator fóra

Kikos | stř črc 21, 2010 1:42 pm

No asi takhle já si dal práci a ručně nacpal do Outlooku svátky svých známých takže kdych spustil dle návrhu variantu 2 některé bych měl 2x ...jinak Lockinfo maká báječně a jsem nadmíru spokojenej, ale ta malá app.svátky mi vyhovovala že byla nenáročná a donedávna spolehlivá a když jsem se setkal s někým kdo nebyl v mém seznamu řekl jsem si ejhle ty máš dneska svátek :wink: i když s variantou 2 propojením účtu to jde samosebou taky
:(
No uvidíme snad někdo dostane nějaký nápad :idea:

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na iPhone témata, ikony, tapety, fonty