Interface Mod- změna barvy uživatelského prostředí

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

fajnman | úte kvě 27, 2008 10:49 am

Interface Mod- změna barvy uživatelského prostředí

doufam, ze to zde jeste neni..

obrazky snad postaci a kazdemu to dojde. :-)

barvy: Black, Dark Blue (which I couldn?t get to download) , Green, Grey, Lemon (actually Lime), Light Blue (Teal), Lila (Purple), Orange and Yellow

source: iphonefreakz.com/repo.xml

zdroj informaci: http://www.appleiphoneschool.com/2008/0 ... rface-mod/

Julek | úte kvě 27, 2008 11:49 am

Re: Interface Mod- změna barvy uživatelského prostředí

tohle se podle mě hodí víc do Moddingu, přesun

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek
Administrator
Administrator

fajnman | úte kvě 27, 2008 12:21 pm

ot: nezaradil jsem to tam kvuli tomuto :

Tvorba témát a grafiky
Grafika vytvořená uživateli pro iPhone, ikonky, témátka, tapety

jedna se prakticky o aplikaci, ktera se nainstaluje a zmeni vzhled, stejne tak se odinstaluje. :-)

btw. cerna je super.

edit: POZOR!!! mnoho uzivatelu po odinstalovani dela restore, protoze se jim nespousti aplikace. ja takovou zkusenost nemam. mozne je, ze je zapotrebi mit i nejake aplikace v telefonu jako customize a smb.
Naposledy upravil fajnman dne čtv kvě 29, 2008 2:06 pm, celkově upraveno 1

michal27 | čtv kvě 29, 2008 1:32 pm

Interface MOD

Pratele, tolik srandy jsem si s iPhonem jeste neuzil. Vysledek meho vcerejsiho snazeni jsou 3 restory a 3x tahani 5GB muziky a videa. Pokud nekdo touzite po zmene barev, radeji to udelejte jinak, nez pres tento programek.
http://www.appleiphoneschool.com/2008/0 ... rface-mod/

Kdyz to nainstalujete, tak je vsechno v poradku, ale kdyz to chcete odinstalovat, tak uz vam nejde spustit zadna aplikace . jen kalendar mi sel :mrgreen:

Ze ja blbec se vzdycky do neceho takoveho pustim.. :roll:

A pro jsem to vlastne odinstalovaval? No barvy byly pekne, ale ta horni lista, ktera z te nasi klasicke sedomodre mela zmenit na darkblue(tu jsem nakonec zkousel) mela vterinovy lag - nejdrive se zobrazila ta stara barva a pak to bliklo na tu novou - no bylo to hrozne. Podruhe jsem to zkusil na cistem iPhonu, ale s tim samym vysledkem. Proste to nevypada hezky s tou casovou prodlevou.

Takze moje rada zni - vyhnout se tomu obloukem.

fajnman | čtv kvě 29, 2008 1:39 pm

Re: Interface MOD

tosku dupl :-) viewtopic.php?f=30&t=4775, aplikaci mam, zatim jsem ji neodinstalovaval, pocital jsem s tim, ze to delam naporad. problemy byly psane jiz v komentarich.. i v te poznamce je to trosicku zmineno..

edit: tak mi to nedalo, bez problemu jsem ji odinstaloval a po restartu vse jede jak ma... jdu si zkusit nejakou jinou barvu. :-)

michal27 | čtv kvě 29, 2008 2:01 pm

Re: Interface MOD

:oops: Jejda vubec jsem si nevsiml. Tak to hlavne neodinstaluj. Na 99% by to byl restore. Nekteri uzivatele pisi, ze jimto slo bez problemu, ale vetsina delala restore.

Julek: Kdyztak to tu zamkni. Omlouvam se, fakt jsem si nevsiml, ze o tom Fajnman psal.

Julek | čtv kvě 29, 2008 2:04 pm

v pohodě, sloučeno

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek
Administrator
Administrator

michal27 | čtv kvě 29, 2008 2:06 pm

No me i na cistem iPhonu po odinstalaci neslo nic spustit. Ale mas pro strach udelano :mrgreen:

Jinak taky ti to tam laguje tu vterinku, nez se zmeni barva te horni listy?

Julek: Diky :wink:

Uživatelský avatar fido_cz | čtv kvě 29, 2008 2:12 pm

Zkusil jsem vsechny barvy a zadne problemy mi to nedelalo. Ale nakonec jsem se stejne vratil k defaultni, je nejlepsi.
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

michal27 | čtv kvě 29, 2008 2:19 pm

Tak to mate kliku. Ja opravdu 2x odinstal a 2x restore. 1x totalni zasek a nutnost pouziti recovery modu. No mam to ale stastny pristroj. Mozna je to jinym zdrojem, nebo nevim cim. Me se to tematko libilo a moc a i bych si ho tasm nechal, jen me stvalo to, ze ta puvodni barva tam proste pri spusteni zustavala tu vterinku a teprve pak se to zmenilo.. Nevim, jak to je delane,ale podle me by byla potreba aplikace, ktera to prepise rovnou v tom spoustecim souboru - tady podle toho lagu mi prijde, ze se to nahraje nekam do iPhonu a v systemu je jen prikaz, ktery to spusti a proto to tak trva, nez se to zapne...

Paly | pát kvě 30, 2008 7:01 pm

Takze priklanam sa k tomu, ze Interfaca po odinstalovani rozhodi cely iPhone, je nefunkcny :)

Zatial skusam urobit vsetko preto aby som nemusel robit restore, uz som to dlho nerobil takze sa mi do toho nechce, ale tak to vyzera, ze nic ine mi neostava :)

Odporucam osobne neinstalovat to...popripade neodinstalovavat to :)
iPhone XS white iOS 13.x,
 iPhone #1 3.1.3
Orange

MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na iPhone témata, ikony, tapety, fonty