Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
Julek píše:Themes dostaneš do telefonu několika způsoby.
Summerboard - je to softík v instaleru + jsou tam tématka musíš vyzkoušet které to je.
Nebo iSwintcher - nemám s ním žádné zkušenosti je ke stažení v instaleru po přidání zdroje. A možná tam najdeš to co hledáš.
Update your Installer app to version 3 and you can easily add my
iSwitcher Installer source, click the "Edit" button under the "sources"
section. Now click the "Add" button and type in this addess:
http://web.mac.com/iswitcher2/list.xml and click the "OK" button.
Once it confirms the source you'll have full access to all the applications,
themes and utilities I offer.
KeyserSoze píše:Úplně jednoduché. Je to téma Phiberglass, které najdeš v SummerBoard. Najdi si nějakou free wifi a v Installeru si to nainstaluj. Potom je to jedna báseň.
KeyserSoze píše:Úplně jednoduché. Je to téma Phiberglass, které najdeš v SummerBoard. Najdi si nějakou free wifi a v Installeru si to nainstaluj. Potom je to jedna báseň.
Noves píše:...ze kdyz menim v Summerboardu themes tak se mi zmeni tak 80% ikonek ale nektere zustavaji stejne puvodni...nevite co s tim???
diky
Chrono Leggionaire píše:ještě mám jeden dotaz, v této sekci jsem házel nějaké nové ikony, fungovalo to ok (v /Applications/Calculator.app se přehrálo icon.png a nová ikonka byla na světě) ,to jsem ale Summerboard ještě neměl.. jak lze vyměnit ikonky když používám Summeboard? trošku my tam nesedí ikona počasí a map, tak bych jen ty dvě chtěl změnit
KeyserSoze píše:Tak v tomhle uz ti neporadim, ja pouzivam jiny vzhled a tam jsem s ikonkama spokojen, takze jsem to nemenil.
Zpět na iPhone témata, ikony, tapety, fonty
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé