Tak jsem na požádání začal pracovat na návodu na
řazení epizod v TV ShowsZde tedy je můj návod, který byl úspěšně vyzkoušen na
iPhone 3GS 32GB white (FW 3.1.3 nonJB).
1.Zkopírujete do iTunes vaše epizody seriálu, v našem případě jsem vybral tři epizody ze 18.série vynikajícího seriálu Simpsonovi.
2.Kliknete pravým tlačítkem na první epizodu seriálu a dáte "Get info" pot se vám objeví okno s dalšími možnostmi, dále otevřete záložku "Video" ve které si vyplníte podle své libosti název Show a číslo epizody.
Takto by to mělo vypadat (samozřejmě názvy a číslo řady bude podle vaší libosti)
3.Dále rozkliknete záložku "Options" a u možnosti "Media Kind" zaškrtenete TV Show, poté kliknete na OK a video které jsme právě nastavili vám zmizí (vložilo se do TV Shows).
4.Pokud budete chtít do této řady vložit dálší díly seriálu tak nastavíte u dalších dílů, naprosto stejné informace a odškrtenete vše stejně.
Konečné zobrazení v TV Shows by mělo vypadat takto ->
PS : Nezapomeňte že musíte mít zaškrtnuté v iTunes u vašeho iPodu/iPhonu aby iTunes synchronizoval s iPhonem/iPodem i TV Shows !!Pokud budete chtít s čímkoliv poradit napište mi SZ a rád vám poradím.
Doufám že tento návod pár lidem pomůže,dělal jsem ho v rychlosti tak se předem omlouvám za gramatické chyby.