Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Dnes mi Cydia ponukla Upgrde apl dTunes. No po jeho prebehnuti mi v iP pribudla apl Mobile Terminal! Neviem naco je ani ju nepotrebujem ale samostatne nejde odinstalovat zoberie Zo sebou aj dTunes! Zas bol niekto zbytocne aktivny a pribaluje k aplikacii aj to co niekto nechce! Asi jedina moznozt ako zachovat dTunes a vyprastit MobileTerminal je jeho vymazanie v adresari cez WinSCP.
Upravil som Ti nazov. Ak pises o dTunes tak to napis spravne nie ako bolo iTunes. Paly
Apple iPhone 5 32GB White | iOS 8.1 - no JB | Orange Apple iPad 32GB Wifi White Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram Apple Keyboard (Wireless) Apple Magic Mouse
Naozaj neviem ja mam vsetky tieto "systemove" veci na poslednom okne v iP a nestaram as o tom... popripade schovate cez Poof.
dodo
Apple iPhone 5 32GB White | iOS 8.1 - no JB | Orange Apple iPad 32GB Wifi White Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram Apple Keyboard (Wireless) Apple Magic Mouse
jj to nie je problém schovať cez BossPrefs, ale ja to nechcem vôbec, lebo mi je to na prd. Tak som to odmazal cez WinSCP a hotovo! To len pre tých, ktorým ponúkne cydia aktualizáciu dTunes a potom im tam pribudne táto vec aby sa jej vedeli zbaviť.