Installer -> crash

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.

Magicie | stř pro 24, 2008 1:01 pm

Installer -> crash

Tak mám naprosto identický problém:

viewtopic.php?f=35&t=1721

Strávil jsem ted nad tím 3 hodiny a bez výsledku. Připojil jsem se jak přes mobilefinder, tak přes winssh , cydia neprojevuje žádný problém, ale Installer nemohu spustit.

Mimo mazání všeho možného (samozřejmě se zálohou) a následných rebootech jsem se pokusil rovněž prohledat kompletně telefon (2 dny použivaný) a nikde jsem výše uvedený soubor nenalezl. Předpokládám, že mám z důvodu nejnovějšího JB firmware již složky někde jinde, protože jsem do installer.app chodil přes /stash. Pokud jde o oprávnění, tak to je v defaultu správně a pro jistotu jsem to ještě mimo ověření projel BossPrefs.

Předpokládám, že k chybě došlo po updatu aplikace a bude nezbytné obsah složky přepsat nějakou novou verzí. Pokud je to takto jednoduché, tak poprosím o odkaz. Poukazuji však na to, že jsem tuto možnost již u některé z předpokládám starších zkoušel.

Jsem úplně v koncích a pokus omyl ani Google už mě nikam nevede, tak jsem se rozhodl napsat sem.

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Aplikace pro iPhone