Omlouvam se za dalsi mozna stupidni topic, ale rad bych se zeptal, jestli se nejak daji instalovat aplikace pres usb - bez WinSCP, bez registrace na iTunes atd. - proste nejak jednoduse zkopirovanim(plus nejakym rychlym nastavenim) - nasel sem si programek DiskAid - na prvni pohled hodne dobrej, umi prehledne zobrazit a kopirovat soubory. Z netu(ne pres iTunes) sem si stahl hru Topple - je free, chtel sem neco jenom tak na zkousku, newarezit. Pri instalaci pres iTunes se mi ale zobrazila hlaska o chybejicim certifikatu. Na foru sem se docet spoustu informaci(treba v viewtopic.php?f=9&t=12500&p=109676&hilit=ipa#p109676 - i kdyz nevim, jestli se ten navod tyka i iPhonu), podobnej navod sem nasel i jinde. Bohuzel pres DiskAid nejdou nastavit prava k souboru. Dal sem se docetl, ze je snad potreba nainstalovat aspon jednu 'normalni' aplikaci pres iTunes - myslel sem, ze Topple by mohl jit(i kdyz neni z iTunes, je free), ale pres certifikat me to nepustilo.
Da se teda nejakym zpusobem nainstalovat aplikace pres usb(DiskAid nebo jinej program - nastaveni prav)? K WiFi se dostanu az za par dnu a docela bych nejakou hru zkusil(registrace na iT mi neumoznila nastavit payment method na none a jak sem se docetl, udajne se temhle free uzivatelum do mobilu stahne nekolik pisnicek, coz je docela otravny). Neni treba mozny nejak nastavit prava k souborum pres putty/winscp v pc a pak je nahrat(rozbalil sem [zakázáno] soubor, nahral obsah do slozky applications, soubor MobileInstallation sem zatim nemenil) nebo nainstalovat pres Installer nebo neco podobnyho [zakázáno] soubor primo v mobilu? Predem dik za rady a opravdu sem hledal peclive, potrebnej navod sem ale nenasel.