Ted prave me nastvala opravdu hodne jedna vec. AIM jsem prestal pouzivat mimojine z jedineho duvodu. V contact listu u klasickeho ICQ (PC verze) na druhe strane to v AIM haze tu postavicku, tzn. ikonu klasickeho AOL. Chci napsat na svuj iphone z pocitace zpravu a ICQ mi nahlasi, ze uzivatel (v tomto pripade muj iphone) je offline a ze AOL nepodporuje odesilani do offline stavu !!! (To proc me to detekuje jako offline prestoze v tom contact listu jsem online je vec druha, na problem to ale vliv nema, protoze v tomto momentu mam aplikaci AIM na iphone spustenou.)
U AIM jsem to chapal s tim, ze to neni mysleno jen na ICQ, tak at si haze stavy jak chce. Mimochodem napr. Palringo vas v cizich contact listech uvadi jako uzivatele klasickeho ICQ. Dokonce jsem zjistil, ze kdyz zapnu Palringo po AIM, porad se "tvarim" jako uzivatel AOL. Musim PC ICQ vypnout a zapnout, aby slo konecne odesilat zpravy.
Ale jak je mozne, ze u aplikace ktera se jmenuje ICQ to dela presne to same? Proc jsem u ostatnich uveden jako uzivatel AOL????? Je to z jedineho prosteho duvodu, ktery jsem tu uz psal a sice, ze ICQ je jen uboha predelavka AIM.
Toto je bohuzel vec, pres kterou se asi neprenesu, protoze vedet, ze mohou existovat uzivatele, kteri mi neposlou zpravu, je opravdu vyborny pocit