Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Chci se zeptat, jestli mate taky po poslednim updatu palringa vzdy kdyz otevrete okno na psani si s konkretnim kontaktem nahore reklamu? A pripadne jestli neni zpusob jak ji vypnout? Moc dekuji
Smazal jsem dnes aplikaci Reversi, ktera mela ve spodni casti uplne stejnou reklamu. A kupodivu mi tim zmizela i raklama z Palringa. Jen je mi divne jak to spolu muze souviset a taky to, ze u placene hry vubec byla behem hry reklama
Tak to robia aj v inych aplikaciach. Nie je to len v Parlingu. Ked je v nejakej app volne miesto na reklamu tak to vyuziju a daju tam platenu reklamu. Myslim, ze je to normalne (aj ked nie velmi pekne)
iPhone XS white iOS 13.x, iPhone #1 3.1.3 Orange MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM Čítajte pravidlá fóra!
Kdyby to oznámili dopředu tak to nikdo neupdatuje, a zase za cenu aplikaci zdarma nebo za hubičku, menší (opravdu menší nerušivou) reklamu snesu, z něčeho ti programátoři musí žít...