Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
scenic píše:Tak predvcerom som upgradeol svoj iPhone na fw2.1 a odvtedy mi nejde Intelliscreen. Tak sa chcem spytat ci to blbne len mne alebo to bude globalne. Ono aplikacia sa spusti, aj si nastavim veci ale, vlastne vsetko funguje (myslim notifikacia o doslej sms, mail, hovor, aj alarm po 5min) akurat mi nejde screen v pohotovostnom rezime. Ten tam mam defaultny to co ma iPhone od vyroby. Proste ziadne pocasie a kalendar. Robi vam to tiez niekomu??
serb píše:Ad1) Pokud ti zazvoni budik, intelliscreen proste nenabehne. Takze rano se nemuzu zbezne mrknout na postu nebo nove udalosti, ktere nastaly pres noc. Musim odemknout a znovu zamknout telefon.
Ad2) Jakmile se "rozbali" list s udalosti, tak zobrazeny cas na lockscreenu se priblizi rychlosti svetla...tedy cas pomalu prestane plynoutstrucne receno, kazda minuta pak pribyde jednou za 5 minut...pokud vymazu udalosti a list se opet zabali, tak se nastesti cas poskoci kupredu spravne.
Ad3) Obcas pri pripojovani do docku mi intelliscreen spadne, zrejme se nejak pere s mobile substrate ... vyvojari intelliscreen chybu hned v message hazou na saurika. Ten zase, co jsem vyguglil, to haze na ne.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé