masklin - diky za rady:o)
Zkusil jsem v iTunes aplikace odskrtnout, zesynchronizovat tel., pak telefon odpojit od pc, vypnout a zapnout a znova IP pripojit k pc, v iTunes aplikace zaskrtnout a zadna zmena...
pajap: BossPrefs mi taky nepomohl ponevac tam ty aplikace vubec nevidim:(
blazingufo: to najdu kde prosim Te? restrictions?
Fakt nikdo nevi jak nam s burr0head pomoct? Prijde mi jakoby ty aplikace v ip nainstalovane byli protoze mi to pri synchru tu aplikaci "jakoby instaluje", ale trva to trebas jen 2 sec. Co teda s tim???

Tak ted se mi to same stalo i s videi...Mam na IP rozkoukany serial a omylem jsem pri synchru odskrtl vsechny videa... Kdyz jsem je pak chtel opet vsechny zasktrnout a nahrat zpet do telefonu, tak uz se mi to s nimi nezesynchronizovalo. To sakca co jednou z IP smazu uz tam nikdy vic nedostanu????????????????? Nebo jak to je sakra? Diky za rady...
edituj svoje příspěvky, tak jako jsem to udělal já za tebe a nepostuj více příspěvků za sebou. toncekEDIT:
Videa a muziku jsem nakonec rozbehal - byla to moje blbost ze jsem je presunul do jine slozky v pc. ty aplikace ale porad zesynchronizovat nejdou:( Ikdyz je odstranim z iTunes a stahnu znova, proste nic.