Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Tak jsem si prehodil iphone do anglictiny (coz jsem steejne chtel udelat pac me stvala ceska klavesnice), a bubliny se viditelne zvetsily. MMSky se mi uz vypinat nechce.
Ja se po JB vratil k biteSMS a bulbiny jsou vetsi jak systemove. Pocitani napsanych znaku je vylepseno, neni to reseno jen koleckem jako v minule verzi, ale zobrazuje se cislo kolik zbyva do konce SMS.
JC_Gucci: A pro jsi si neprepl na EN klavesnici i v ceskem prostredi?
MBPR 16" iPhone 11 Pro iPad Pro 11" iPad Mini 2 4G ATV 4K AW4
Ja tu orig SMS apps jen otevrel podival a zas zavrel. A sup do Cydie nainstalovat koupeny biteSMS, a to o to rychlejc co sem si precetl novinky v novy verzi
holt Apple udelal veeelky krok, ale furt to je mili za biteSMS
No je pravda, že v případě FW 3.0 se určitě vyplatí už biteSMS (přestože žere baterku díky extension do MobileSubstrate), protože defaultní Apple aplikace na SMSky se výrazně zpomalila a biteSMS jsem na 2.2.1 nepoužíval hlavně proto, že byla pomalejší než ta defaultní.