Birdie

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.

radjar | pon črc 28, 2008 5:53 pm

Birdie

Přídal jsem GCKH.
Host
Host

Yreg | pon črc 28, 2008 9:08 pm

Re: Birdie

Ehm... prosím?

mike0007CZ | pon črc 28, 2008 9:21 pm

Tomu nemuzes rozumet My zasveceni vime, ze pridal Kunetickou Horu :lol:
iPhone 4S 16GB WiFi, iPad Mini 32GB WiFi, iOS 7.0.4
MacBook ALU 2.4/4/320, OS X 10.9
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

podracky | pon črc 28, 2008 9:41 pm

Tak ať je to pod jednou střechou a ne v milionu dalších diskusí: já tam hodil

GCSO
GCKV
GCML
GCFRL

Pro méně zasvěcené jsem tam přidal golfová hřiště v Sokolově, K. Varech - Olšových Vratech, Františkových Lázních (Hazlov) a Mariánských Lázních :-)

Julek | úte črc 29, 2008 10:58 am

mike0007CZ píše:Tomu nemuzes rozumet My zasveceni vime, ze pridal Kunetickou Horu :lol:

Vy "zasvěcení" to možná víte ale ostatní uživatelé - tedy ty které to zajímá třeba neví o co jde. Pokud sem postujete nějaké informace, snažte se vždy podávat kompletní informace, alespoň v rámci vašich možností. Jen tak bude fórum a jeho informační hodnota na dobré úrovni a to nám přeci jde všem, abychom tu našli to co potřebujeme. Proto pro příště buďte k "nezasvěceným" hodní a postujte pořádné info. Pro mě jako pro admina je toto vlákno bez hodnoty a je škoda mazat vlákna z podobných důvodů.

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek
Administrator
Administrator

xslide | úte črc 29, 2008 10:59 am

Je tam GC Slavkov?Dík
Obrázek MacBook Pro 13" 2018, Touch bar
Obrázek iPhone XS Max, black, iOS 12
Obrázek Apple Watch 4, black, 44mm
Moderator fóra
Moderator fóra

radjar | úte črc 29, 2008 11:53 am

Nevim, o tom, vim jen o tecgh 5 zatím. Mužeš ho tam uploadnout
Host
Host

podracky | úte črc 29, 2008 2:06 pm

Julek píše:Pro mě jako pro admina je toto vlákno bez hodnoty...

No, myslím, že bez hodnoty je pro každého, kdo nehraje golf. Ale z tohoto pohledu by byla zbytečná asi polovina vláken na tomto fóru. Mně třeba vůbec nezajímá skoro 90 procent zde diskutovaných problémů. Ale jiným se třeba hodí.

Birdie je jednoznačně určeno vlastníkům iPhone hrajícím golf. Ostatním nabízí jen možnost vyhodit 14 euro za něco, čemu nebudou vůbec rozumět. PAR, HCP, CR, SR... no, byli bychom tu hodně dlouho... :-)

Takže nechme každému co jeho jest a zůstaňme u terminologie která k danému tématu patří. Konec konců, u fotbalu taky nediskutujeme o tom na co srozumitelnějšího přejmenovat ofsajd (ačkoliv třeba já o něm vím prd).

podracky | úte črc 29, 2008 2:12 pm

xslide píše:Je tam GC Slavkov?Dík

Možná i pro další: budou tam jen ta hřiště, která si tam sami dáme. Na stránkách vývojáře programu http://www.pleasantsoftware.com/birdie/index.shtml je online course editor. Takže po registraci zde může každý libovolně přidávat a upravovat jednotlivá hřiště. Ta jsou následně dostupná všem uživatelům programu.

Z České republiky je tam zmíněných pět kousků, budu rád za informaci o každém dalším.

simhap | úte črc 29, 2008 6:43 pm

Pridal jsem GCH ...akorat porad nevim zda pouzivat Birdie, nebo Teeshot. Teeshot toho umi vice, vcetne detailnich statistik, ale kdo by se s nimi na hristi psal, ze :). Birdie je zase graficky hezci.

podracky | úte črc 29, 2008 7:28 pm

simhap píše:Pridal jsem GCH ...

Tak včil su zmaten. GCH neexistuje, neb znám pouze:

GCHAJ - Háje
GCHAR - Harrachov
GCHVK - Velké Kralovice
GCHOR - Hořehledy
GCHOS - Hostivař
GCHKR - Hradec Králové

Co z toho jste měl na mysli?

Jinak TeeShot je skutečně pro toho, kdo chce mít absolutní kontrolu nad svými herními výsledky. Já si to na hřišti spíš chci užít a tak mám občas problém vyplnit i klasickou skórkartu, natož ještě údaje o tom čím a kam jsem hrál :-) Nicméně zájemcům pro zjednodušení link: http://www.teeshotlive.com/

simhap | úte črc 29, 2008 9:10 pm

GCHOS je spravne :)

Diablo | stř črc 30, 2008 12:27 am

mike0007CZ píše:Tomu nemuzes rozumet My zasveceni vime, ze pridal Kunetickou Horu :lol:

U Kuneticke Hory je Golfovy Klub????

podracky | stř črc 30, 2008 7:53 am

Diablo píše:U Kuneticke Hory je Golfovy Klub????

jj, stačí jen trochu zagooglit. http://www.gckh.cz Jinak ač nový, tak je považován za jeden z nejkvalitnějších resortů u nás.

Přidáno komplet další české hřiště, GCLUB tedy Golf Club Luby. Jinak jsem se díval, že z té Kunětické hory tam jsou jen žlutá o červená odpaliště, u Hostivaře dokonce pouze žlutá. Možná by bylo fajn ta hřiště zadávat celá.

A snad poslední věc. Pokud jste uživateli Birdie a máte k tomuto programu nějaké konkrétní připomínky, zkuste je sem hodit, nebo mi je šoupnout jako privátní zprávu. Budu jim posílat příští týden ty svoje, tak mohu do němčiny překlopit i Vaše náměty.

Honzam | sob čer 27, 2009 8:13 pm

Ahoj,
chci se zeptat, ktery soft je lepsi Birdie nebo Golfcard. Uvazuju o programu na golf a potrebuju zjistit nejaky zkusenosti...
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Mara01 | ned čer 28, 2009 7:45 am

Přidáno:

GCTEP - Teplice Cinovec
GCSPA - Barbora

Pokud si date treninkove kolo, tak to umi take spoustu statistik.
iPhone 3G 16GB, fw 3.1, Telefonica O2
Host
Host

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Aplikace pro iPhone