Aplikace s Push Notifikacema na 2G

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.

daend | čtv čer 25, 2009 8:50 pm

Aplikace s Push Notifikacema na 2G

Máte někdo na funkční 2G telefonu funkční push notifikace? Zatím jsem na nikoho nenarazil, tak mne zajímá jestli je problém v unlock/jailbreak nebo ve firmwaru.

Jediné co mi funguje je poslání push zprávy na iphone přes MobileMe - Find My Iphone.

Testoval jsem BeejiveIM a AIM a nic... nefunguje..

jablickar | pát čer 26, 2009 5:03 pm

Re: Aplikace s Push Notifikacema na 2G

Problem je v odblokovani - push notifikace funguji jen na tech telefonech, ktere bylo legalne odemcene pres iTunes, nikoli pres 3rd party utility.. mozna casem vyjde patch na Cydii, nevim.. zminuji se o tom v clanku:
http://jablickar.cz/index.php/2009/06/pouzivate-push-notifikace-tak-pozor-na-ranni-budik-nemusel-by-zazvonit/

daend | pát čer 26, 2009 8:13 pm

tak jsem našel jeden návod, který snad funguje. Nemůžu najít AT&T simku abych to vyzkoušel :-(

I repaired the problem by using an official unactivated SIM (with no contract on it and a restored phone without restoring the backup). It passed the first activation (i could use the phone as an iPod touch) but it then ?said waiting for activation this may take several minutes? and then i redsnowed it et voil? push is working on my 2G iPhone

xax | pát črc 10, 2009 12:50 pm

tak rozchozeno: Iphone 2G s PUSH notifikacema v BeeJiveIM.
Pravda je to už drobátko HC záležitost ale u mě to zafungovalo: http://brambourgonjon.wordpress.com/2009/06/18/push-2g/

jak říkám, nic pro nezkušené užvatele. Jako starej "woknař" jsem dost oprašoval zaklady unixu, jako je CHMOD, SU, heslo k adminu v iPhonovi ale nakonec to fakt zafungovalo.

Uživatelský avatar caesar | pát črc 10, 2009 1:07 pm

co to placas? Rozchozeni push na 2g zvladne i skolak.
Senior uživatel
Senior uživatel

beky02 | pát črc 10, 2009 1:23 pm

Potvrzuji fungující PUSH aplikace na iPhone 2G:
NotifyMe
IM+
BeejiveIM
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

edkis | pát črc 10, 2009 1:56 pm

Problem je v tom aspon ja som na 3 iphone mal problem s tym ze tie push na neoficialne aktivovanom iphone s pouzitim pushfixu funguje ako kedy. Niektore push nepridu vobec.
Host
Host

beky02 | pát črc 10, 2009 3:55 pm

To se mi stává taky, ale myslím si, že to je spíš problém aplikace než vlastního PUSH systému...
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Aplikace pro iPhone