Sax Man Free, v1.0.0, Seller: Yudo Inc. (AppStore)

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.

Uživatelský avatar rony | pon črc 27, 2009 5:09 pm

Sax Man Free, v1.0.0, Seller: Yudo Inc. (AppStore)

Saxofon, podobna aplikacia ako Ocarina. Je zadarmo. Nainstaloval som ju ale zistil som, ze bud nechapem princip hrania alebo aplikacia funguje inak ako som si predstavoval.

Mozete to brat ako tip na dalsi hudobny nastroj, na ktory sa fuka :)

Obrázek

viac info Saxman
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mba i7  iPhone  4  5S  X  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Uživatelský avatar quak | pon črc 27, 2009 9:03 pm

Re: Sax Man Free, v1.0.0, Seller: Yudo Inc. (AppStore)

No, ona je už z principu simulace hry na žesťové nástroje, kde se základní výška tónu vytváří napětím rtů na nátrubku nemožná. To není jako flétna (Ocarina).
The best 4 windsurfing - http://www.surf-centrum.cz
Starý pes fóra :)

Uživatelský avatar Beavers | pon črc 27, 2009 9:14 pm

Pokud je to saxofon, tak ten není žesťovým nástrojem, ale (paradoxně) dřevěným (princip klarinetu - plátkový nástroj), zvuk se v něm tvoří vibrací bambusového plátku v hubičce a tóny se mění ucpáváním otvorů klapkami (u klarinetu prsty a klapkami). Ani flétna není žesťový nástroj. Žesťové nástroje jsou vše, čemu říkáme lidově trumpety (mají náústek, nátrubek), kde se zvuk tvoří pomocí nátisku rtů a s pomocí klapek (pístů). Jsou to nástroje od trubek (křídlovky, jazz trubky), přes trombóny a pozouny, lesní rohy až po tuby a suzafony. Na saxík jsem hrával a tohle by mě tedy vůbec nenadchlo. Je to hračka, nikoli hra.
Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar quak | pon črc 27, 2009 10:22 pm

Nj, sorry, Mea Culpa. Saxofon i klarinet mají samozřejmě plátek. Spletl jsem se a jsem za vola. Dík za uvedení mého bludu na pravou míru. :wink:
The best 4 windsurfing - http://www.surf-centrum.cz

Uživatelský avatar Beavers | úte črc 28, 2009 8:46 am

To je v pořádku, ono se to běžně lidem plete, protože saxofon je kovový (flétna také) a při tom patří mezi dřevěné nástroje, což zní nelogicky, ale není to rozdělení podle materiálu, z něhož je nástroj vyroben, ale je to určená terminologie. Vždyť housle jsou také dřevěné a patří do kategorie smyčcových nístrojů. A Kytara? Dřevěná vzhledem k materiálu, ale kategorie strunných, atd.
Moderator fóra
Moderator fóra

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Aplikace pro iPhone