Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Cece ani nevim k čemu to bude! Můj šéf mě požádal jestly bich mu nezjistil jetly to existuje a když tak ať zjistím jak se to jmenuje.co s tím bude dělat fakt netuším.no očko si předci musím udělat no ne?
len pre informáciu, táto kalkulačka sa používa pri Texas hold'em na výpočet pravdepodobnosti vašej výhry...zadajú sa tam karty, aké sú na flope (turne a riveri) a aké karty máte vy a počíta sa pravdepodobnosť (odds) toho že máte najvyššiu kombináciu
teoreticky by dobre mohol posluzit program PokerTrain. Das tam karty ake mas na ruke a flop a potom, ale ti to nevyspise rovno pravdepodobnost napr. dvojice, ale ty ju mas za ulohu vybrat sam z moznosti... To je mozno este aj lepsie lebo si realne skusis aka je cca. ta pravdepodobnost. Inak tych pokerovych app je neurekom... Moja oblubena je samozrejme sexy poker 2009
Pac sem si to nainstaloval a az potom si precet dole poznamku: Requirements Compatible with iPhone and iPod touch (2nd generation) Requires iPhone OS 2.2.1 or later Nerozjel sem to.. chyba bude u mne..na 3G to jede, ale az ted sem to zjistil. ,Musim to vyzkouset