v nudzi mas internet od operatora, uz sa nehrajme na to, ze sme vsetci chudobni ako mysi. jednu fotku za tyzden prenesiem a z pausalu mi ubudne minimum

rozhodne je
aplikacia vyzadujuca svoju kopiu u protistrany vyslovene k nicomu. ale vsak o tom je cely bluetooth - blahej pamati som sa naskusal, kym som zistil, ze proste IPAQ neprenesie do Nokie ani prd.
nechapem naco sa o to vsetci donekonecna snazite - vyskusajte iBluetooth ak ani ten nepojde, tak si proste zacnite zvykat na tretie tisicrocie a fakt, ze zariadenia, co nedokazu odoslat mail, poslat fotku na facebook a ktore nedokazu sa na mail a facebook ci na web dostat su proste invalidne. Snad to pochopia aj vsetci, co nemaju iphone

dalsi priklad zbytocnych app su vselijake tie "bluetooth rande" - ak mas tuto aplikaciu a si v dosahu BT, tak uvidis ziarit body slobodnych dievcat. Haha. Lenze kto ich donuti mat ten isty telefon a tu istu aplikaciu?

a ak ju chces na to presvedcit, tak naco ti je potom ta aplikacia, ked ju mas pri sebe?

ked pochopite aky je bluetooth zbytocny, tak si proste do iphone date pausal, ktorym si uz poriesite vsetko, co treba. A prenasat medzi dvomi telefonmi nieco vacsie ako 100 kilobajtov, to uz je na zostarnutie