nefungujici cydia

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.

Marphy1 | sob črc 18, 2009 4:57 pm

nefungujici cydia

ahoj, mam dotaz, nevim, jestli zde na foru uz neco takoveho je , ale nenasel jsem to. Mam jailbreaknuty iphone 3g asi 2 mesice, porad zkousim neco noveho a doted jsem nemel problem, ale dnes se vubec nemuzu dostat do cydie. proste ji spustim, chvili se nacita a potom spadne. Jak s pripojenim tak sem zkousel i bez, porad pada. Vyzkousel sem uz hodne veci , ale stale na tenhle problem nemuzu prijit. Poradte prosim.diky

//spachal: proc na nas tady kricis (kapitalky v nadpisu)? Oprav si to prosim ..
Naposledy upravil Marphy1 dne sob črc 18, 2009 5:23 pm, celkově upraveno 1

Uživatelský avatar Petrt | sob črc 18, 2009 5:12 pm

Re: NEFUNGUJICI CYDIA

No tak restore a vse znova :-)
iPhone Xs Silver Watch s4 Silver SS MacMini 2018 iPad 2018 TV 2015
iPhone expert
iPhone expert

Marphy1 | sob črc 18, 2009 5:24 pm

Re: nefungujici cydia

ou no tak to snad neee:-O:-O:D.. tech restoru uz mam za sebou docela ranec=( asi tak 10 a to za jedinej den. clovek chce furt neco novyho a pak se mu to posere a jede nanovo:D

Uživatelský avatar Chrono Leggionaire | sob črc 18, 2009 6:16 pm

zkoušel jsi reinstal Cydie?
viewtopic.php?p=125035#p125035
Galaxy Note 10 Aura White | Galaxy Watch Active 2 40mm LTE silver | Galaxy Buds+ White
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

matoduri | sob črc 18, 2009 6:41 pm

a možno blbá otázočka...si pripojený k wifi, keď zapínaš cydiu, ktorá potom padne? pretože ak niesi pripojený k wifi, tak veľkou väčšinou to padne

edit: aha, nevšimol som si v tvojom prvom príspevku, že aj s pripojením, aj bez...sry ;)

Uživatelský avatar Antabelus | sob črc 18, 2009 9:19 pm

OT: Zdá se mi to, nebo se tu už asi 3 dny necenzuruje vůbec žádný Warez?

Nezdá. Nejsou modi a já sám nestíhám. Beavers.
iPhone guru
iPhone guru

Marphy1 | sob črc 18, 2009 9:32 pm

este jeden dotaz, tyka se to pripojeni prostrednictvim tunnel suite. podarilo se mi iphon epripojit pouze jednou a to uz je asi tak mesic zpatky. od te doby kdyz chci pripojit iphone, ridim se podle navodu takze pustim nejdriv iphonetunnel aby se mi otevrelo okno a vznikne prvni problem- okno se sice objevi, ale jen na chvili a pak zmizi, ukonci se. kdyz se chci jakkoliv pripojit,proste porad to pise chyby v pripojeni.. v iphonu mam jak openSSH tak i OpenSSL. je normalni ze se mi nezobrazuje ikonka open ssh?? u togglessh jsem byl zvykli na ikonku kde zapnes vypnes. takhle nevim kde delam vubec chybu...sb setting sem mel nainstalovany taky a chyba byla stejne. nepripojil se mi iphone a zavirala se porad tabulka v tunnel site. prosim pomozte :-) :shock:

bloody | sob črc 18, 2009 10:47 pm

Od dneska mám stejný problém, ale instaloval jsem z Rock app, intelliscreen a Intellishared, odinstalace nepomohla :( , terminal taky nemam, restore nechci

EDIT:
Nedaj se nejak zalohovat veskery app ze cydie a pak je kompletne po restore nainstalovat? Mam tam tolik vymazlenych veci

Příspěvek jsem ti upravil tak, aby odpovídal pravidlům (viz odkaz níže). Je to pravidlo o editaci vlastních příspěvků. To je také naposledy, příště ti jej smažu bez varování. O kousek výše se zmiňuji o tom, že nestíhám moderovat a zrovna v tonhle vláknu mi nováček, který si měl nejprve přečíst pravidla (!!!) přidělá práci, že za něho edituji. Měl jsem 100 chutí ti to smazat, ale zželelo se mi tě, když jsi nováček. Ale vůbec tě to neomlouvá. Beavers.
http://www.iphone.cables.cz/viewtopic.php?f=112&t=10929
Host
Host

Uživatelský avatar dungeon | sob črc 18, 2009 10:57 pm

Tohle jsem našel na jednom zahraničním serweru, takže to bude asi velkej problém. A nebude se týkat jenom nějaký konkrétní aplikace. :cry:

Cydia is currently down right now. 7/18/2009 @ 2:09PM PST

Been getting a lot of emails/PM's so just wanted to let everyone know that if your Cydia is not loading or is crashing it's because the server is apparently down/overloaded. I'm sure it will be back up shortly.

EDIT:
Tak je už na světě řešení.
Vymazat vše ze složky: /private/var/lib/apt/lists (kromě složky"partial")
Potom spustit Cydii a udělat kompletní update. A jeto, zrovna jsem to vyzkoušel a funguje to. Cydia zase maká jako předtím.

Totéž, co píšu v poznámce tvému předřečníkovi, vy jste se snad domluvili, že přestanete respektovat pravidla, anebo už jste kolem půlnoci unavení. Až se vyspíš, tak se podívej do pravidel. Beavers.
Obrázek
Obrázek
Host
Host

bloody | ned črc 19, 2009 10:02 am

ověřeno, vše vypada OK :D
Host
Host

Dolfi | ned črc 19, 2009 11:59 am

Bohuzel toto ctu pozde. Mel jsem stejny problem mam SW 3.0. Udelal jsem restor, ale neukazuje se mi signal. Takze prace nanic. Mam redSn0w z 2.1 na 3.0. Uz jsem to udelal 3x a stale stejny problem. Help me, please

Kikos | stř srp 05, 2009 8:05 pm

Tak taktež to čtu pozdě o reseni padajici cydie ale navod jsem si ulozil ...problem se zobrazenim signalu byl u me ze jsem nepockal na uplne dokonceni JB po te co jsem vse radne dodrzel pockal na dokonceni na spring bordu pak dal finish signal nabehl zkus tuhle cestu. :|

jimi64 | čtv srp 27, 2009 1:09 pm

Mam ten isty problem zo cydiou, nejdem mi spustit proste klasika. Cierna obrazovka a hodi ma naspat do springboardu. Asi 5 krat som skusal restore, celkovy reset a jailbreak. Este zopar moznosti som nevyskusal, lenze mam problem. Chcem sa pripojit cez WinSCP alebo Putty do telefonu. Nemam s tym skusenosti a preto citam navody. Treba mi k tomu nainstalovane OpenSSH, lenze ako si mam tuto aplikaciu nainstalovat ked sa mi neda nastartovat Cydia? Tym padom nemozem spustit ani WinSPC ani Putty... Neviem co robit... prosim help

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Aplikace pro iPhone