Pravidla českého pravopisu

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.

Uživatelský avatar Tea Racer | pon říj 26, 2009 10:33 pm

Pravidla českého pravopisu

...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...

Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.
Moderator fóra
Moderator fóra

alan222 | pon říj 26, 2009 10:40 pm

Re: Pravidla českého pravopisu

To se vždy hodí.

Uživatelský avatar Beavers | pon říj 26, 2009 10:49 pm

Myslím, že spoustu zdejších uživatelů to spíše rozčílí tak, jako moje výtky k jejich nekultivovanému projevu zde na fóru.
Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar Tea Racer | pon říj 26, 2009 10:51 pm

A proč? Dyt to je fajn pomůcka, nebud skeptický jak nějaký důchodce prosím. :-) Tohle se hodí každému. :-)
...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...

Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.
Moderator fóra
Moderator fóra

alan222 | pon říj 26, 2009 11:09 pm

Souhlas...

Uživatelský avatar Beavers | úte říj 27, 2009 8:57 am

Zatím jsme se k tomu vyjádřili jen my tři. A Tea, to není skepse, to je bohužel hrozné zjištění, jak dnešní mladí ignorují rodnou řeč. Stačí si přečíst pár příspěvků a někdy je to na profackování. Takže Pravidla pravopisu se hodí, ale ne, převažující zde na fóru, prepubertální většině rádoby dospělých chlapečků a těch, kteří jakákoli pravidla ignorují. Viz neznalost pravidel tohoto fóra. Na co pravidla? Máme přeci demokracii, ne? S pravidly se můžete nechat akorát tak vyfotit, myslí si oni.
Takže, komu se zmiňovaná pravidla pravopisu hodí, abych nebyl stále off topic? Studentům, kteří to myslí s učením vážně a jako tahák při diktátu z českého jazyka to také není marná věc (jeden z taháků, které schvaluji jako podpůrnou a nenásilnou učební pomůcku). Ti, co se ve škole a doma neflákají a ctí svou rodnou řeč, naopak pravidla využijí minimálně, neb je nepotřebují. Toť můj názor a bohužel i letitá zkušenost.
A nakonec, tuto stránku mám na ploše iP již více než rok, není to nic nového a informaci o této stránce jsem čerpal zde na fóru, čímž chci naznačit, že to tady už dávno bylo a není to nic nového viewtopic.php?f=69&t=7409&p=72484&hilit=pravidla+pravopisu#p72484 čili zamykám.

Jak se k tomu mohli lidi vyjádřit když to locknes :-) Já to opravdu myslel jako fajn aplikaci me to taky nekdy nemyslí a píší hovadiny tak se na tohle podívám a je to, myslim že jsi to neměl zamykat... Tea Racer
Moderator fóra
Moderator fóra

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Aplikace pro iPhone