Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

,
,  

.. mam to koupeny orig, iphone 3G 16GB, FW 2.2 .. FW changer 2.2.1
 .. mam to koupeny orig, iphone 3G 16GB, FW 2.2 .. FW changer 2.2.1
 ,
,  

. To isté som robil kolegovi navlas to isté, akurát kolega má t-mobile. Jednoducho buď ide internet, alebo ide mms... To isté sa stane, aj keď mi príde mms, preberiem si ju, ale net zasa nula bodov. U kolegu po pár minútach ten net funguje /t-mobile/, u mňa už nie. Tak by som sa chcel spýtať, či sa už niekto stretol s podobným problémom, nie je to až taká tragédia, ja mms veľmi neposielam, ale chcel by som to vyriešiť.
 . To isté som robil kolegovi navlas to isté, akurát kolega má t-mobile. Jednoducho buď ide internet, alebo ide mms... To isté sa stane, aj keď mi príde mms, preberiem si ju, ale net zasa nula bodov. U kolegu po pár minútach ten net funguje /t-mobile/, u mňa už nie. Tak by som sa chcel spýtať, či sa už niekto stretol s podobným problémom, nie je to až taká tragédia, ja mms veľmi neposielam, ale chcel by som to vyriešiť.

). Jinak mám plnou verzi a dokonce, což mě překvapilo je automatické nastavení dle vložené karty operátora pomocí připojení internetu bud WiFi či operátor, prostě máš možnost si vybrat z 5 možností (pro T-Mobile), stačí kliknout a samo se vše nastaví jen v Nastavení je třeba v políčku
). Jinak mám plnou verzi a dokonce, což mě překvapilo je automatické nastavení dle vložené karty operátora pomocí připojení internetu bud WiFi či operátor, prostě máš možnost si vybrat z 5 možností (pro T-Mobile), stačí kliknout a samo se vše nastaví jen v Nastavení je třeba v políčku  ).
).

Díky moc za pomoc!
  Díky moc za pomoc!
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé