sms odpoved pri prichadzajucom hovore

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.

bajk | pon lis 23, 2009 10:27 am

sms odpoved pri prichadzajucom hovore

dobry den,

dufam ze som nehladal slabo, ale nenasiel som to "zatial". je nejaky program (zrejme Cydia) na integriaciu sms odpovede pri prichadzajucom hovore (ked som na nejakom stretnuti a chcem len rychlo odpovedat SMSkou, ze nemozem hovorit - som na schodzi ... a pod.), prip. aj s nejakymi prednastavenymi odpovedami ... tym padom pri prichadzajucom hovore 2 kliky a je poslana SMS odpoved :-) dakujem za radu
Sons of Jailbreak
Sons of Jailbreak

jenicekk | pon lis 23, 2009 6:38 pm

Re: sms odpoved pri prichadzajucom hovore

mozna quick reply , ale nezkousel sem ho pri hovoru takze to jen tipuju, musis odzkouset

Uživatelský avatar a.man | pon lis 23, 2009 7:42 pm

Minuly rok sem pouzival iBlacklist a tam tahle funkce byla. Staci nastavit vsechny prichozi hovory jako blacklist a potrvdis auto reply sms. http://www.iblacklist.com.br/iblacklist/index.php?page=gallery
IP 5 16G, white, T-mobile, nonJB, FW 6.1.4
Testuju iOS 7 bety.
Host
Host

bajk | pon lis 23, 2009 9:24 pm

ja som skor myslel konkretne nieco v zmysle ... ze pride hovor - sipka na prijatie hovoru ... a po nej sa hovor este neprijme, ale ponuklne moznost prijat, alebo poslat SMS, pricom pri tom posielani bude moznost zaslat novu SMS, alebo vybrat z preddefinovanych :-) dobre som si to vymyslel, nie? ten iBlacklist sa mi nepaci, ze tam bude natvrdo zadefinovane blacklist s SMS odpovedou .. ale nie vzdy budem chciet tomu cloveku takto odpovedat ... niekedy ho budem chciet aj prijat .... ale taketo, ako si to predstavujem asi nebude.... :(
Sons of Jailbreak
Sons of Jailbreak

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Aplikace pro iPhone