Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

konečne nemusím ťukať do mobilu jednoducho nahrám a jeto.
  konečne nemusím ťukať do mobilu jednoducho nahrám a jeto.  Máš nejaké info či má nejaké omezenia free app. Nejako mi to nechce hlásiť keď je aplikácia zavretá.
 Máš nejaké info či má nejaké omezenia free app. Nejako mi to nechce hlásiť keď je aplikácia zavretá.

Dokonca som si dnes zakúpil app. A robí mi to to isté. Jednoducho nahrám termín presne podľa návodu zavriem app. a nič sa nedeje neoznámi mi to vôbec zvukovo. Keď app otvorím upozorní ma nie zvukovo, ale len vyskočí dialógové okno či si chcem vypočuť nahrávku.Pri inštalácii keď som prvý krát otvoril app.tak sa ma opýtal či chcem využívať push dal som áno a že v nastaveniach sa to dá ešte upraviť. Tam som ale nič také nenašiel. Tak já už neviem či niekde robím chybu alebo ako sa ešte dá nastaviť push.
  Dokonca som si dnes zakúpil app. A robí mi to to isté. Jednoducho nahrám termín presne podľa návodu zavriem app. a nič sa nedeje neoznámi mi to vôbec zvukovo. Keď app otvorím upozorní ma nie zvukovo, ale len vyskočí dialógové okno či si chcem vypočuť nahrávku.Pri inštalácii keď som prvý krát otvoril app.tak sa ma opýtal či chcem využívať push dal som áno a že v nastaveniach sa to dá ešte upraviť. Tam som ale nič také nenašiel. Tak já už neviem či niekde robím chybu alebo ako sa ešte dá nastaviť push.  V nastaveniach: mail, kontakty, kalendáre mám push zapnuté. Ak možete poraďte ďakujem.
  V nastaveniach: mail, kontakty, kalendáre mám push zapnuté. Ak možete poraďte ďakujem.
 nové nápady
 nové nápady 

Možno by môhol ešte niekdo vyskúšať free verziu na 2G a môhol by sem hodiť svoje skúsenosti. Keby sa mi podarilo to spojazdniť pomôhlo by mi to hlavne v mojej práci, lebo dosť často používam termínový kalendár. Takže chlapy helfnite niekdo zo skúsenosťami
 Možno by môhol ešte niekdo vyskúšať free verziu na 2G a môhol by sem hodiť svoje skúsenosti. Keby sa mi podarilo to spojazdniť pomôhlo by mi to hlavne v mojej práci, lebo dosť často používam termínový kalendár. Takže chlapy helfnite niekdo zo skúsenosťami 

Už jsem to smáznul. Třeba se časem objeví něco podobnýho. Myšlenka to je dobrá, jen ta funkčnost né.
  Už jsem to smáznul. Třeba se časem objeví něco podobnýho. Myšlenka to je dobrá, jen ta funkčnost né.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé