Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Apple oficialne povolil ve FW3.0 VOIP pomoci 3G, ale ted jsem zkousel, ze Skype jede i na EDGE, je pravda, ze obcas se Skype sekne, takze kluci maji jeste co ladit, ale volat je mozne! Kvalita je obstojna.
Ja sa z tym trapim asi mesiac a stale bez vysledku. Nainstaloval som si VoIPover3G ale nepomohlo mi to, stale mi pise Skype calls over 3G .... Viete mi neako poradit?
Mohol by mi dakto poradit ako na to mam skype cez app store ale nejde mi cez 3g vzdy napyse ze voip cez 3g nie je povolene mam si pozriet http://www.skype.com a tam je k aplikacii pysane ze voip len cez wifi budem vdacny za kazdu radu dakujem.
iPhone 5S 32 GB fw 7.1.1 iPhone 4S 32 GB fw 7.1.1 iPad Mini Retina 32 GB 7.1.1 Macbook Pro 13' late 2012
Vodafone 3.0 iP 3G Pres edge mi to slape paradne.Skousel sem to porovnavat z Wi-Fi a rozdil je nepatrny Ze cydie nainstalovano VoIPover3G nenechte se zmast program v cydii opravdu je (Mne nesel vyhledat ) staci dat section all pack... a prejet na V a tam uz to bude mit diky