Navrh na aplikaciu pre rybarov ..

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.

patex | pon srp 02, 2010 10:05 am

Navrh na aplikaciu pre rybarov ..

Zdravim ..nenasiel som nikde v APP store taku aplikaciu pre rybarov tak by som Vas ktori vyvijate aplikacie chcel poprosit ci by sa nedala spravit jednoducha aplikacia kde by vlastne boli fotky rýb okolo toho daky pokec, lovná miera ,doba hajenia ,charakteristicke znaky a pod .. vlastne aby aj zacinajuci rybar ked ulovi nieco co este neulovil vedel hned danu rybu rozoznat... Myslim ze by to mnohym pomohlo ...

r.a.c.e.k | pon srp 02, 2010 11:48 am

Re: Navrh na aplikaciu pre rybarov ..

Dobrej navrh na aplikaci. Pokud se toho nikdo nechyti, muzes si udelat vlastni databazi pomoci databazovych aplikaci. Ty umoznujou delat prave to co rikas.
Napr Bento je pekne udelana. Vytvoris si sablonu formulare a pak uz jen sazis jeden ulovek za druhym.

Vytvoril jsem narychlo behem chvilky databazku Rybarsky denik :)

Ale ted jak ctu co bys rad, tak to je vlastne pozadavek na jakejsi Atlas ryb nebo rybarskou prirucku. V tom pripade odvolam co jsem odvolal, slibuju co jsem slibil :)
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Aplikace pro iPhone