RSS čtečka

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.

MaxT | úte zář 21, 2010 12:38 pm

RSS čtečka

Dobrý den,
jelikož jsem delší dobu iPhone nepoužíval, unikly mi některé změny a programy.
Víte prosím někdo o RSS čtečce, kde je možno nastavit update automaticky v určitých intervalech?
Už jsem vyzkoušel hromadu čteček a všechny se updatujou jejich spuštěním a nikoliv dle stanoveného intervalu.
Je mi jedno zda li je to free nebo placené.
Děkuji
Naposledy upravil MaxT dne úte zář 21, 2010 1:42 pm, celkově upraveno 1
iPhone 6+ 128GB
iPhone 5s 64GB
iPad Air 3G 64GB
MacBook Pro Retina
Thunderbolt display
Host
Host

ls8 | úte zář 21, 2010 1:00 pm

Re: RSS čtečka

Automatickou činnost na pozadí řídí systém (iOS), nikoliv aplikace. Žádná čtečka nebude fungovat tak, jak si představuješ. Leda možná RSS plugin do Lockinfo.
It's what you do in the dark that puts you in the light.
Starý pes fóra :)

MaxT | úte zář 21, 2010 1:40 pm

No na prvním i druhém iPhonu takové čtečky byly.Nastavil jsem si update co hodinu a šlapalo to.
teď zkouším reeder a mobile RSS obě, ač jsem tomu nerad vyžadují synchro s googlem ale nové zprávy se objeví až když je otevřu.
Na Galaxy S jsem měl úžasnou čtečku NewsRoom, kdy jsem si do ní přidal např. novinky.cz a v momentě kdy se na serveru novinek vydala nová zpráva, okamžitě jsem ji měl i s obrázky v telefonu, v podstatě stejně jako funguje push mail.
Není li tedy jak je psáno o příspěvek výše žádná čtečka která dovolí nastavit interval stahování, existuje čtečka chovající se na principu push?
Děkuji
iPhone 6+ 128GB
iPhone 5s 64GB
iPad Air 3G 64GB
MacBook Pro Retina
Thunderbolt display
Host
Host

raider | úte zář 21, 2010 4:34 pm

Ano existuje : Push Reader,obyčejná čtečka rss ovšem s detailním push nastavením.Určíš si na které zdroje tě má upozornit a můžeš si i zadat klíčové slovo.Určitě lepší řešení než aktualizace v nějakých časových intervalech.

ls8 | úte zář 21, 2010 4:35 pm

Neznam, zkusim, diky !!!

raider | úte zář 21, 2010 5:05 pm

Push Reader se synchronizuje s Google Readerem což mi vyhovuje.Já ho používám hlavně kvůli tomu upozornění jinak používám jinou čtečku.3 dny jsem testoval snad všechny rss čtečky z AppStoru.Moje požadavky byly:Synchro z Google Readerem,rychlost,zabudovaný web prohlížeč podporující fullsreen,příjemné jednoduché ovládání,zobrazení složek a hlavně možnost komprimace stránek v případě pomalejšího připojení tzv. mobilizer nejlépe přes Instatpaper.Favorité: Byline,Reeder,NewsRack,RssRunner,RSS Flash g a MobileRSS.Dál to nebudu rozvádět,ale nakonec všem požadavkům vyhověli jen dva: MobileRSS a RSS Flash g. MobileRSS by jasně zvítězil kdyby umožnil stránky zobrazovat přes mobilizer hned a ne až dodatečně což zdržuje.Takže fanfára!!! Nejlepší čtečka(podle mě!) je RSS Flash g.Umí fullscreen,složky,je rychlá se skvělým ovládáním,přehledná,jako jediná mi dá ještě před zobrazení stránky vybrat jestli chci obsah komprimovat nebo zobrazit klasicky.Ještě kdyby měla push tak by byla dokonalá.

ls8 | úte zář 21, 2010 5:18 pm

Díky za tipy. Já jsem nejdřív používal Feeds, pak MobileRSS, teď používám Reeder. Zkusím i tvoje návrhy.
It's what you do in the dark that puts you in the light.

MaxT | úte zář 21, 2010 7:11 pm

Diky vsem za info, mimo jine jsem nasel i ctecku s moznosti nastaveni intervalu.
RSS2push a je zdarma na app storu.
iPhone 6+ 128GB
iPhone 5s 64GB
iPad Air 3G 64GB
MacBook Pro Retina
Thunderbolt display
Host
Host

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Aplikace pro iPhone