Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Existuje nějaká aplikace, která by při příjmu sms je nějakým způsobem ať manualně, nebo automaticky třídila např. do dvou složek, jedné klasické a druhé zaheslované ??
U těch BiteSMS je to rozdělené na dvě části a to plná licence na užívání a pak zakoupení kreditu a možnost posílat SMS přes jejich server. Což se mi zdá jako pěkná featura.
Tak vzhledem k tomu, jakou mám doma stíhačku, která mi dokáže občas zabrousit i do mobilu a nejen tam se mi zdá, že můžu bejt spokojenej s tím co je momentálně dostupný.
A existuje nejaka SMS aplikace se kterou jdou psat sms, kdyz otocite Iphone vzhuru nohama? Jde to kdyz naklonite iphone na "lezaka" klavesnice se otoci a zvetsi, ale kvuli nefunkcnimu kousku diepleje bych ho potreboval otocit i vzhuru nohama Napr. Nimbuzz to umi, ale je to jen icq klient. Diky