Todo [AppStore]

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.

Honzam | sob srp 08, 2009 11:25 am

Todo [AppStore]

Firma Appigo vydala novou verzi aplikace Todo 3.0. Ma jako prvni todo aplikace podporu push. Moznost synchronizace je pres Toodledo, Remember the milk nebo pres jejich aplikaci Appigo Sync s iCal.

Cena je 7,99 euro

Odkaz:
http://www.appigo.com/todo/

Screenshot:
Obrázek Obrázek
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Uživatelský avatar Rumsound | sob srp 08, 2009 1:46 pm

Re: Todo [AppStore]

No, ze by byla prvni s push??? viewtopic.php?f=69&t=18498
iPhone 4 16GB iOS 6.1 no JB
iPhone 3G 8GB Black iOS 4.2 no JB
iPhone 1st Gen 8GB fw3.1.3 - JB by Pwnage Tool
iPad2 16GB wifi iOS 6.1 no JB
MacPro 2xQuadCore 2,4 GHz - 18GB RAM, OSX 10.8.2
MacBookPro 13, Mid 2012, OSX 10.8.2
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Honzam | sob srp 08, 2009 2:26 pm

NotifyMe neni klasicky ukolovnik. Todo umi toho vic. Napr.seznamy atd. Ale je vcelku jedno jestli prvni nebo desaty. Hlavne ze to umi i push :)
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

metuj | pát dub 30, 2010 1:56 pm

Používáte ji někdo? Já si ji koupil a docela mi vyhovuje, ale nedaří se mi syncronizace. Jejich vlastní prográmek mi ve Win padá, přes Toodledo se mi zase rozhází projekty do jednotlivých úkolů:-(
Host
Host

chris.dale | pát dub 30, 2010 6:46 pm

Ja synchronizuju pres Toodledo, holt projekty a seznamy se s Outlookem synchronizuji jako jednotlive ukoly, ale stejne to resim hlavne v iPhonu, tak mi to nevadi

metuj | sob kvě 01, 2010 7:09 am

To je docela škoda. Bral bych nějaký prográmek, kde bych si projekty mohl upravovat ještě i v PC. Třeba doplňovat delší texty apod. Jenže pokud to udělám v Toodledo, tak si zpětně načtu do iPhone jednotlivé úkoly a ty pak rozděluju pracně zpět do projektů:-( Netušíte někdo jak rozběhat ten jejich Appigo Sync?
Host
Host

Uživatelský avatar antton | sob kvě 01, 2010 2:40 pm

Super program, ale přešel jsem z něj na Informant, kterej je ještě lepší a nabizí synchronizaci s google calendar.

Přesně Pocket Informant. (Beavers)
Host
Host

chris.dale | ned kvě 16, 2010 10:10 pm

:!: Aplikace momentálně zlevněna o 50% na 4.99$ :!: Nenechte si slevu ujít, jedná se o opravdu výborný a propracovaný úkolovník

patrikuv | pon kvě 17, 2010 7:26 am

Zdravím. Nemáte někdo srovnání nebo zkušenost jak ToDo vychází oproti nativní aplikaci Toodledo? Cenový rozdíl (ve slevě) +- 1? není tragický, ale bohužel na Toodledo jsem nenašel trial, abych si to vyzkoušel a osahal...

UPDATE:
drobné srovnání, pro mne důležitá existence možnosti linkovat přímo kontakt s volbou volání, sms či navigace na danou adresu v ToDo oproti Toodledo.

Features in the Toodledo app that are not in Appigo Todo:
Length, Goal, Start Date.
Choose which fields to display, and the order of the fields
Views based on Due Date, Priorities, Tags, Status, and Recent. (I often use the Recent list to find recently added tasks.)
The same terminology as the Web app for Folders, Hotlist, and No Folder, which are called Lists, Focus, and Inbox in Todo.
Priorities are the same as Web app (Top, High, Medium, Low, Negative), compared to High, Med, Low in Todo.
Due Date has options: Due by, Due On, Due After, Optionally On
Can hide or show Negative Priority, Future Tasks, Deferred Tasks
Automatic sync is faster and less intrusive than Todo.
Easier way to sort tasks.
Automatic sync on edit. (Important feature if you're using Push notifications.)
Can set reminder for individual tasks.

Features in Appigo Todo that are not in the Toodledo app:
Ability to link a task to a Contact and automatically create a task with the Contact's name, and then call, email or SMS from the task, or go to the address in Google Maps, or go to a Website.
Subtasks are shown indented below the Parent task.
Can manually change the order of tasks in a list.
Can copy from Todo to Notebook and vice versa.
Can display Completed tasks as Strikeout (with many choices for displaying Strikeout).
Choices on how long to display Completed tasks, from one day to one year, or All.
Choice of which Lists (Folders) to display. (Useful if you use different Folders for Tasks and Notebook.)
A Checklist for creating simple lists of non-dated items.
Naposledy upravil patrikuv dne pon kvě 17, 2010 5:54 pm, celkově upraveno 2
iPhone 3GS 16 GB 3.1.3 CZ Black JB
Host
Host

Uživatelský avatar Bombera | pon kvě 17, 2010 11:20 am

iPhone expert
iPhone expert

Uživatelský avatar oPicka | pon kvě 17, 2010 6:12 pm

no já používám Awesome Note - http://bridworks.com/anote/en/main/index.html .. a vyhovuje mi .. zkuste třeba porovnat :) Dostala i hodnocení jako Best app za 2009
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Honzam | sob zář 04, 2010 5:35 pm

Firma Appigo pripravuje novou verzi ToDo 4.0 pro iPhone a iPad. V nove verzi by mela byt podpora multitaskingu, local notifications a velkou zmenou je synchronizace pres Todo online. Synchronizace pres jejich server, ktery ma i sve vlastni webove prostredi viz. obrazek

Obrázek
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

metuj | sob zář 04, 2010 6:18 pm

Děkuju za superzprávu. To by konečně řešilo můj problém, kdy na WinXP nemohu synchronizovat přes Appigo desktop, ačkoli mám .NT3.5. Toodledo server mi taky nevyhovuje, protože neumí projekty a ty já používám. Tohle řešení bude tedy značka ideál;-)
Host
Host

L_A_K_Y | stř pro 22, 2010 1:58 am

Ve slevě za 0,79e
Host
Host

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Aplikace pro iPhone