Beavers píše:O zvukovém projevu iPhone by se dalo dost diskutovat. V první řadě je nutné použít kvalitní sluchátka (sluchátka fy. KOSS k nim rozhodně nepatří, ale o tom se píše už v jiných vláknech).
To jako myslis, ze sluchatka KOSS nie su kvalitne? Tak sorry, ale ktore bezne dostupne sluchatka su lepsie? Teraz myslim sluchatka mensich rozmerov na pouzitie vonku. Ja som pouzival 10ky sluchatok roznych znaciek, druhov a velkosti a KOSS Porta Pro su zatial najlepsie co som mal. Samozrejme sa to neda porovnavat so studiovymi sluchatkami za 15 000, ale to uz je o niecom inom.
O zvuku z iPhonu by sa polemizovat dalo, myslim, ze by mohol byt aj trochu lepsi, ked to porovnam s mojim prehravacom LG fm37.
EQ je samozrejme nicitel zvuku, ale analogoveho nastavovania hlasitosti frekvencii sa asi v telefonoch nikdy nedockame, takze to je jedina moznost a samozrejme manualne nastavitelny EQ by mal byt v kazdom prehravaci.
To s tou kvalitou hudby je jasne vec. Nikdy z nekvalitnej mp3 (a to je v podstate kazda) nevyrobim perfektny zvuk aj keby som to pustil priamo do tej najlepsej domacej ci studiovej zostavy.
Na druhu stranu mi nie je jasne, preco si niekto kupi prehravac za niekolko tisic korun a pocuva hudbu cez obycajne peckove prilozene sluchatka a potom bude rozpravat, ze ten prehravac je hrozny a ze ma strasny zvuk a slaby ekvalizer, ze mu tam nejdu vobec ziadne basy.