Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
OT : mam otazocku, k comu tie updaty na MT ? pretoze aj predtym mi facebook dalo do MT tusim, teraz som si myslel ze to bude spolupracovat viac a facebook bude v pozadi aj pripojeny, ale po ulozeni do MT ma to odpojilo
Přesně tak...já jsem myslel, že app typu icq,facebook a skype...budou připojený na pozadí...ale to že jsou tam jen spuštěný a někdo mi napíše a já to zjistím až si tu app zapnu...to je přece stejný jak u OS3, jen s tím rozdílem, že teď se to jako zapne rychleji...to tak jako fungovat nemá?
může mi prosímvás někdo vysvětlit funkci multitaskingu na iPhone ?
měl jsem za to, že když např. zavřu ICQ, tak se ale stále budu ostatním jevit jako online a příchozí zpráva se mi klasicky zobrazí. ovšem to se ani s nejnovějším ICQ neděje !
Tak k čemu tedy ten slavný multitasking je probůh ???? Jen proto, aby se mi již spuštěné aplikace znovuotevírali rychleji ?
No tak je to třeba dobrý když hraješ nějakou hru-dojde ti email-tak přepneš,odpovíš a zase pokračuješ-tak takhle je to v poho,ale v případě aplikací typu icq-skype a facebook je to vážně jen na to,že se app tak dlouho nespouští-ale to není zrovna co bych chtěl-přitom jsem si myslel že to tak pujde-vždyť na keynote kdy představovali iOS4 měli v MT skype a když jim někdo na něj volal,tak se jim to normalně zobrazilo...třeba to vychytají nějaký nový verze...
Opet a znova: aplikace musi podporovat MT jinak os4 nevyuziji, takze pokud aplikace neni ve verzi na os4 tak nebude fungovat s mt, takze si stezujte u icq a nebo si sezente jineho kecelka ktery tady toto podporuje, Jinak vyhoda je u toho jak psal kolege ze pri hrani her a kdyz je clovek v nejaky aplikaci tak se muze treba pri hovoru, sms nebo kdyz potrebuje neco udelat s aplikace vyjet a vrati se tam kde skoncil a nemusi zacinat treba u hry znova.
Jinak na to icq zkuste meebo, tam to funguje pres push takze kdyz vyjedete tak jste porad online a zpravy vam chodi, jinak u skypu zatim nevim protoze v meebo neni
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky " Manual iPhone iPhone 5S 32GB SpaceGreyMacBook White 2010iPad Mini 16GB Black wifi
No právě že mám taky IM+ i BeejiveIM a taky by měli fungovat v MT-no ale stejně když z app vyjedu tak mi zprava prijde až do ní znovu najedu...to že mužu využít push je super,ale to jsem mohl i v OS3 a nevyhoda je,že mi to T-mobile učtuje a to bych se nedoplatil,kdybych nechal push celej měsíc zapnutej...A štve mě,že IM+ a BeejiveIM jsou podle mě nejlepší multi messengery a měli by fungovat v MT a stejně musím využívat backgrounder-který prostě nabízí přesně to co potřebuji....
barberry.pha: tohle je tu vsem jasne! vsichni se bavi o tom, ze i aplikace urcene pod iOS4 a podporou MT nefunguji tak, jak by si kazdy clovek pod multitaskingem predstavoval, a to mluvime hlavne o programech "kecalku" ktere proste nove prichozi zpravu nezobrazi na pozadi, ale az se clovek opet vrati do apky, coz silne postrada na vyznamu slova MT.
Deraspoth píše:No právě,to mi taky dost vadí,že to takhle nefunguje...to bylo jedinný,kvuli čemu jsem se na MT těšil-zlatej backgrounder....
v cydii je BG na iOS4... nevite někdo jestli Bude fungovat iOS4 multitasking s backgrouderem a bude se chovat spodní lišta 2xhome bottom jako proswitcher s backgrounderem? předem děkuji za info
Pouzivam Fring a mam dojem ze nedostava Pushky pokud ho predtim nezapnu nebo ho vypnu v multitaskingu... Zajimave ze treba Text me to ustoji a pushky dostavam vesele dal.... V meebo mi prijdou pusky i kdyz to vypnu v MT?