Skutečná cena aplikací app store

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.

Goura HD | sob led 15, 2011 11:02 am

Dobrý den,

někde jsem tu už zahlédl diskusi ohledně cen aplikací na Appstore...Mám otázku....

Koupil jsem celkem 4 aplikace jednu za 2.39 EUR, vsechny ostatni za 0.79 EUR. U tedrazsi mam castu nauctovanou spravne tzn 2.39 ale u vsech ostatnich tam je 1.98, zatim tedy blokovano. ne strzeno....je to opravdu tak ze diky tomu ze jsem novy tak jen testovaly jestli mam prachy a tim ze jsem nejdriv kupoval ty levne aplikace tak to teda bylo vic?

dekuji

Uživatelský avatar Barberry.pha | sob led 15, 2011 11:45 am

Ano, itunes tim kontroluje dostatek penez na uctu, pokud tedka nebudes nic kupovat vrati se penize zpatky nebo ti budou odecteny od dalsiho nakupu.
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky :) "
Manual iPhone
iPhone 5S 32GB SpaceGrey MacBook White 2010 iPad Mini 16GB Black wifi
Moderator fóra
Moderator fóra

Spokie | sob led 15, 2011 12:05 pm

Re: Skutečná cena aplikací app store

No Apple zvacsa tie peniaze len zablokuje a tym overi kartu(volne prostriedky). Bezne sa to stane ak sa do Apple storu pripojis z ineho telefonu. Napr. pred tym som mal 3G a ked som presiel na novy iPhone tak hned stiahlo 1 euro. Pisal som ze co to kua je? Odpovedali mi ze Apple si fakt len zablokuje ciastku a potom ju uvolni a tak zisti ci je na karte limit. Nieco podobne robia napr. autopozicovne v USA. Na konecnom vypise z banky to ani nefiguruje.
Kazdopadne mi to pride divne pri takych malych cifrach tolko kontrolovat ci su tam prostriedky alebo nie. Predsa kto ma iPhone za taku sumu tak hadam ma tych par eur aj na aplikaciu.

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Aplikace pro iPhone