Rada s MobileLog

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.

pepol | úte lis 16, 2010 7:47 pm

Rada s MobileLog

Zdravím!Na iP 3G jsem používal aplikaci MobileLog k naprosté spokojenosti.Teď jsem si tuto aplikaci nainstaloval na můj iP 4 a i když je určen pro fw 4.0 a vyšší (já mám 4.1),tak bohužel nefunguje.Vše nastaveno jako dřív a upozornění prostě nejde.Nemá někdo stejnou zkušenost a poradil si s tím?

scorpi | úte lis 16, 2010 7:59 pm

Re: Rada s MobileLog

Mě to funguje. Pokud máš nastavenu notifikaci v minutové periodě, nepřijatý hovor oznámí po minutě a potom znovu. Zkontroluj taky časové rozpětí, kdy má upozorňovat.
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

pepol | úte lis 16, 2010 8:03 pm

Vím jak se to má nastavit!Psal jsem,že jsem to používal.Zmeškanej hovor jsem nezkoušel,ale sms nejdou.Ani s nastavením na minutu ani na 5!!

pepol | čtv lis 18, 2010 6:54 am

Tak jsem na to přišel.Aplikace nepracuje s BiteSMS ani s iRealSMS!Neví někdo co s tím?Na iP 3G to pracovalo bez problémů s oběma aplikacema.

scorpi | čtv lis 18, 2010 7:09 am

Za prve edituj svoje příspěvky, pokud ti na předešlý nikdo neodpověděl. A za druhé co s tím chceš řešit, pokud to takhle je? Jedině napiš na support a třeba to vyřeší v další verzi. Nicméně bych se vykašlal na neupozorňování na nepřečtenou sms, protože jinak vše ostatní chodí. Zapni si opakovani v nastaveni zpráv a máš.
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

pepol | čtv lis 18, 2010 7:12 am

Tak díky za radu.Jen si nejsem jistej,jestli i tohle funguje. :(

Tak jsem přišel na to,jak používat MobileLog a mít i nainstalované BiteSMS!Musí se v BiteSMS zrušit výchozí aplikace!Sice zprávy chodí jako deafultní,ale při odepisování lze využít BiteSMS,tedy i se smajlíky,atd.

conectmetal | stř pro 01, 2010 12:47 pm

Mám problém s MobileLog. Pri zapnutí prepínača v general: Replace Recents tak by to malo pri ťapnutí na ikonu telefón normálne nabehnúť tak ako som bol zvyknutý v IOS 4.0.1. Lenže teraz mi to hneď spadne do springboardu. Mali ste už niekto podobný problém? :(

Uživatelský avatar pajonc | pát úno 18, 2011 3:41 pm

Mám ten samej problém , vyřešil to už někdo ??
Host
Host

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Aplikace pro iPhone