Game Center - smazany ucet?

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.

marsoft | čtv bře 17, 2011 4:48 pm

Game Center - smazany ucet?

Vcera se mi stala podivna vec - stahnul jsem hru Helsing's Fire a kdyz jsem ji spustil tak po me chtel Game Center novou registraci. Zaregistroval jsem se stejne jako pri prvnim spusteni a myslel ze bude vse OK, ale vsechny data z myho uctu jsou pryc. Jedinou hru, kterou ted vidim je ten Helsing's Fire a ostatnich asi 20 her co jsem tam mel predtim nevidim...nevite nekdo co s tim? S telefonem jsem nedelal nic zvlastniho, premyslim, ze se to vlastne stalo po update na iOS4.3 a nebo to jeste muze mit na svedomi to, ze jsem ted na druhe strane zemekoule...? Jinak mam 3GS bez JB...
Host
Host

Uživatelský avatar Metalgirl | čtv bře 17, 2011 4:55 pm

Re: Game Center - smazany ucet?

Odhlas se v game centru a znovu se prihlas, jestli se ti neprihlasi na stary ucet.

Jinak myslim, ze uz to tu bylo reseno. Stalo se to vice lidem.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.
Moderatorka fóra
Moderatorka fóra

marsoft | pát bře 18, 2011 2:41 am

Odhlasit a prihlasit se znovu jsem zkousel, ale nefungujeto, porad ten "novy" ucet s 1 hrou...:-( Jinak hledat jsem tu zkousel, ale bez vysledku...:-/
Host
Host

Fanuš | pát bře 18, 2011 8:16 pm

Nehlasi ti to nekde ze jsi v Sandbox Game Centeru?

Lipon | pát bře 18, 2011 10:35 pm

a nebude to tim, ze GameCenter ma nova pravidla a pri spusteni prvni hry s GC to chce bud prijmout pravidla (prihlasit se pod starym uctem) anebo vytvorit novy ucet?
stalo se mi to dnes - dal jsem prihlasit se pod stavajicim uctem, chvili to nabihalo, pak se ukazala nova pravidla, odsouhlasil jsem je, a pak uz to dal bezelo normalne
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Fanuš | sob bře 19, 2011 11:02 am

Já je taky odsouhlasil a můj účet je furt v pohodě.

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Aplikace pro iPhone