Czech TV Guide - dalsia app s TV programom

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.

Uživatelský avatar dodulo | úte kvě 11, 2010 10:24 am

Obrázek

este som ju tu nenasiel, v AppStore je uz asi mesiac, posudit ci je lepsia ako aplikacia od O2 alebo TV seznam neviem, pretoze zatial ju kupenu nemam

cena: 0.99$/0.79?

Download

zoznam TV kanalov:

ČT1, ČT2, ČT24, ČT4, CS Film, CSmini, Noe, Nova Cinema, Nova Sport, Nova TV, Prima TV, Prima Cool, TV Barrandov, TV Public, Z1, Óčko

AXN, AXN Crime, AXN SCI-FI, Al Jazeera, Animal Planet, Animax, BBC Entertainment, BBC World, Baby TV, BabyFirst TV, Bebe TV, Bloomberg TV, Boomerang, CCTV 9, CNBC Europe, CNN, Cartoon Network, Cinemax, Cinemax 2, DOQ, Deko, Discovery Channel, Discovery HD, Discovery Science, Discovery Travel & Living, Discovery World, Disney Channel, Disney XD, E!Entertainment, ESPN America, ESPN Classic, EuroNews, EuroSport, EuroSport 2, Extreme Sports, Fashion TV HD, Film+, Filmbox, Filmbox Extra, Fishing & Hunting, Footschool TV, France 24, HBO, HBO Comedy, HBO 2, Hallmark, History Channel, History HD, Jetix Play, JimJam, KBS World, MGM, MTV2, MTV Dance, MTV Europe, MTV Hits, Minimax, Motors TV, National Geographic, National Geographic HD, National Geographic Wild, New Tang Dynasty, Nickelodeon, Sky News, Smile of a child, Spektrum, Sport 1, Sport 2, Style, TCM, TV Paprika, Televizo, Trace TV, Travel Channel, VH1, VH1 Clasic, VH1 Europe, Viasat Explorer, Viasat History, Zone Club, Zone Reality, Zone Romantica

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Zmenši si obrázky. Rozhazují layout. Beavers.
Naposledy upravil dodulo dne úte kvě 11, 2010 11:12 am, celkově upraveno 1
iPhone 6S gold 64GB iOS 9.3.5 - no jailbreak
iPhone 4S white 16GB iOS 7.1.2 - no jailbreak
Starý pes fóra :)

Uživatelský avatar rony | úte kvě 11, 2010 11:07 am

Re: Czech TV Guide - dalsia app s TV programom

ano, on robi aj SK, HU a este nejake verzie, problem je, ze pre SK/CZ mal spravit radsej jednu app.

niektori v review k nemu neboli moc zhovievavi a nepoznam nikoho, kto by ju mal.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mba i7  iPhone  4  5S  X  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Uživatelský avatar vbruno | úte kvě 11, 2010 11:13 am

Hlavně mám dojem, že ze začátku stála nesmyslně moc, okolo 3 euro?
::: iPhone 5S 16GB Space Grey :: iPad 2 32GB 3G :: MacBook Pro 13'' 2011 :: Apple TV 3 :::
iPhone expert
iPhone expert

Uživatelský avatar rony | úte kvě 11, 2010 12:03 pm

ano, bol drahsi.

najlepsie je, ze slovenska verzia je nadalej za 3 dolare :-) takze kaslu na nej :)

otazka je, ci je pouzitelny. od cias Teevee nejako neviem prist iphonovym TV Guide na chut. Seznamacky je skor katastrofa (prosim nepiste mi aky je skvely a dobry a taky onaky) - uzivatelske rozhranie a pouzitelnost naozaj na hranici, kde by som to uz oznacil za tyranie ludi :-)

Ked pozeram niektore nepouzitelne cudzokrajne TV guide app, akoby ich programatori ani netusili, ze nieco take existuje a tak vymyslaju svojske spravanie tych svojich app.

Preto by ma zaujimalo, ci to vobec niekto pouziva.

Druha vec je, ci su data dlhodobo spolahlive a ci je to schopne nacitat si data do cache v telefone a aspon tuto pouzit ak nie je internet online.

Rozhodne za najpodstatnejsiu funkciu povazujem zobrazenie - co prave bezi a CO nasleduje po tom na vsetkych staniciach. Seznamacky TV toto nema. Takisto JEDNODUCHE listovanie po dnoch. Ziadne "tuk tlacitko, trrrrrrrrrrrrrrr rolovatko, vyber den, tuk OK, trrrrrrrrrr listovat" - proste gesto vlavo vpravo :)
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mba i7  iPhone  4  5S  X  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Uživatelský avatar vbruno | úte kvě 11, 2010 12:47 pm

Mně se líbil O2TV než ho předělali na O2TVGuide, protože tato "nová" verze stále refreshuje aktuální pořady jak scrolluji, to mě neskutečně vytáčí.

SeznamTV se dá trochu používat, ale vadí mi hlavně nemožnost jednoduše skákat mezi detailním náhledem stanic. Pokud chci uložit následující týden do offline, aplikace buď spadne nebo to trvá nepochopitelně dlouho.

Každopádně nic lepšího než SeznamTV není, takže ho používám a stále čekám, kdy někdo udělá něco pořádného.
::: iPhone 5S 16GB Space Grey :: iPad 2 32GB 3G :: MacBook Pro 13'' 2011 :: Apple TV 3 :::
iPhone expert
iPhone expert

jenicekk | úte kvě 11, 2010 3:04 pm

ta ikonka je nejakej spatnej vtipek :-)
osobne pouzivam seznamackou apku, kde mi ale trva neskutecne dlouho (cca. 30 minut) nacteni TV programu na 14 dni dopredu...

adiooo | stř bře 23, 2011 4:12 pm

hele tam se asi těžko dá sledovat televize že? :D:D já právě myslel, že jo :D

Uživatelský avatar Tea Racer | stř bře 23, 2011 4:41 pm

Ano tohle je jen programová nabidka, ne TV :-)
...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...

Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.
Moderator fóra
Moderator fóra

Jarrku | stř bře 23, 2011 4:59 pm

a je nějaká TV nebo jak to řešíte?
Obrázek
Host
Host

macuser | stř bře 23, 2011 5:01 pm

OT: Ja bych to resil napred asi zadanim hesel "televize v iPhone" do hledaciho policka.

7luke.com | stř bře 23, 2011 5:02 pm

perfektní TV na iPhone i na iPad - hledej "iCuda"... jde si jí dát v iPhone do oblíbených = jako ikonu na plochu.

Na TV se nedívám, i když jich mám v chalupě 6, ale líbí se mi aplikace "Seznam TV". V mobilu mám jen Seznam TV a O2TV a nic víc nepotřebuju.
Naposledy upravil 7luke.com dne stř bře 23, 2011 5:22 pm, celkově upraveno 1

Uživatelský avatar SteveJSF | stř bře 23, 2011 5:19 pm

Ja pouzivam O2TV, prijde mi nejlepsi. Libi se mi, ze jsou videt aktualne bezici porady a hned pod nimi porady nasledujici, navic s celkem slusnou usporou mista. Libilo se mi to vic nez O2TVguide, ale uz si nevzpomenu v cem. Seznam TV jsem pouzival kvuli moznosti offline, ale ukladani trrrrrrrvalo desne dlouho. To bych tomu jeste odpustil, ale pak se pridal jeste pruh s reklamou, tak jsem to smazal. O2TV vypada ze vsech nejlip.
Několik iPhonů, iPadů, MacBooků, Time Capsule, Apple TV, iPod Nano, AR.Drone...

Jarrku | stř bře 23, 2011 5:54 pm

macuser píše:OT: Ja bych to resil napred asi zadanim hesel "televize v iPhone" do hledaciho policka.

To jsem udělal
Obrázek
Host
Host

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Aplikace pro iPhone