již zkoupené aplikace v appstore

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.

kotelník | ned kvě 29, 2011 1:06 pm

zdravím Vás,
před asi 2 lety jsem nakoupil moře aplikací, pak jsem iPhone do teď neměl a nevím proč, ale už nejsou vidět v seznamu zakoupených aplikací, čili je budu muset znova platit. Jde nějak docílit toho, aby se tam znova objevily a měl jsem je tedy gratis?
Díky moc za rady
Macbook pro Retina 2015, 13" 256GB, 8GB RAM
iPhone 6S space gray, 64GB
iPhonefil
iPhonefil

Uživatelský avatar quak | ned kvě 29, 2011 3:29 pm

Re: již zkoupené aplikace v appstore

A jsi v iTunes přihlášený pod stejným profilem jako tehdy a PC je autorizováno?
The best 4 windsurfing - http://www.surf-centrum.cz
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

denisdd | ned kvě 29, 2011 3:30 pm

Ked si aplikaciu kupis este 3x si ju mozes stiahnut zadarmo potom opat platis

Uživatelský avatar Barberry.pha | ned kvě 29, 2011 3:34 pm

To Denisdd:Mas nejaky odkaz ze to stahnuti je limitovano? 3x a platis? Nebo si to jenom myslis?

Co si jednou koupis, a je vazane na tvuj itunes učet, uz pak pri dalsich stahavanih neplatis.
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky :) "
Manual iPhone
iPhone 5S 32GB SpaceGrey MacBook White 2010 iPad Mini 16GB Black wifi
Moderator fóra
Moderator fóra

denisdd | ned kvě 29, 2011 3:39 pm

Vyskocilo mi to ked som si stahoval z app storu hru ktoru som uz mal- log in-ol som sa zacala sa stahovat hra potom mi vyskocilo okienko v kt. to bolo napisane ale bolo to pred 2 rokmi. ak sa to zmenilo ospravedlnujem sa :)

Uživatelský avatar Barberry.pha | ned kvě 29, 2011 3:42 pm

Vyskoci ti, jestli chces app koupit, das ano a pak ti vyskoci, ze hru mas zakoupenou a jestli ji chces opravdu stahnout ;)
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky :) "
Manual iPhone
iPhone 5S 32GB SpaceGrey MacBook White 2010 iPad Mini 16GB Black wifi
Moderator fóra
Moderator fóra

kotelník | ned kvě 29, 2011 3:51 pm

u aplikace, kterou jsem staženou již měl mi to hodí: "Your payment method will be charged for this purchase and your application will begin to download immediately".

TAK PŘÁTELÉ OMLOUVÁM SE...NEVÍM JAK SE TO STALO, ALE OPRAVDU MÁM UDĚLANÉ DVA ÚČTY, TAKŽE SE OMLOUVÁM ZA MOU BLBOST A DĚKUJI ZA SNAHU...
Jeden je můj osobní mejl a druhý @me.com, nevím proč :lol:
Macbook pro Retina 2015, 13" 256GB, 8GB RAM
iPhone 6S space gray, 64GB
iPhonefil
iPhonefil

V-atR | úte kvě 31, 2011 11:25 am

Po jedné nepovedené synchornizaci mi zmizely všechny aplikace z iPhone a řešil jsem podobný problém, jak je dostat zpět a neplatit je znova... Nakonec jsem poslal dotaz na Apple a jejich vyjádření je jasné - pokud aplikaci jednou koupíte, váže se k vašemu účtu a můžete jí kdykoliv stáhnout znovu. Trochu matoucí je, že pro znovustažení jí musíte "koupit", přičemž až při instalaci vám napíše, že danou aplikaci jste již jednou koupili a tudíž nebude účtována... Problém nastane, pokud jste koupili nějaké rozšíření aplikací přímo v nich (například nové levely do nějaké hry) - tam můžete znova stáhnout aplikaci, ale daný extended pack už nedostanete :(

...you can redownload applications you have previously purchased from the App Store to your computer, iPhone, iPad, or iPod touch without incurring additional charges. If you are unable to find your application in the App Store, it may have been removed and no longer available for download.

Please note that certain in app purchases cannot be downloaded again for free. For more information, please read:

iTunes Store: About in app purchases
http://support.apple.com/kb/HT4009

To learn how to redownload previously purchased applications, please refer to the steps in this article:

How to redownload purchased apps from the App Store
http://support.apple.com/kb/HT2519

If you have difficulty downloading any applications, please reply to let me know or consult this article:

Troubleshooting applications purchased from the App Store
http://support.apple.com/kb/TS1702

I hope this resolves your issue. Please feel free to write back to us for any further questions or concerns. Thank you for being a valued iTunes Store customer. Have a great day!

Sincerely,

Justin
iTunes Store Customer Support

Uživatelský avatar CooLajz | úte kvě 31, 2011 1:44 pm

Pokud je to In-app nakup primo v aplikaci plati stejne pravidlo jako pri opakovanem nakupu aplikace... zadarmo.
OpenFeint, Plus, GameCenter ID: CooLajz
Host
Host

V-atR | úte kvě 31, 2011 2:28 pm

Dle http://support.apple.com/kb/HT4009 ne všechny In-App jdou opětovně zdarma koupit...

If you lose your In-App Purchases because apps were accidentally deleted, or if you had to restore your device without a backup, you may be able to download some of your in app purchases again for free. Not all In-App Purchases are eligible for free download again.

Littlepaul476 | čtv čer 02, 2011 9:03 pm

Mně se zase stalo, že jsem reinstaloval (smazal a znova "koupil") hru Blimp s tím, že se mi vyresetuje nastavení a že takto vyhodím OpenFeint. Takto sem to dělal asi u 10 her a všude v pohodě až na tenhle Blimp, který se mi normálně zase strhnul z účtu. Koukal jsem na to a oni u verze 1.3 asi změnili ID aplikace (název zůstal stejný), takže se to jeví jako jiná aplikace. Psal jsem do Applu, že se mi to moc nezamlouvá, ale nikdo neodpověděl... Ironií je, že je Blimp teď zadara :)
Host
Host

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Aplikace pro iPhone