rony | pát črc 15, 2011 2:19 pm
No rozsir to na nieco ako "Snimka dńa". tj. najprv musim appku naucit, kde som doma, kde som v praci, kde chodim na obed. nejakym pohodlnym sposobom, cojaviem ak niekde sedim desat minut, tak sa spyta, co robim, da mi na vyber nejake standardne "udalosti" plus moznost dopisat novu. Postupne by sa naucila zakladny rezim dna a samozrejme pri tom pytani by bol prepinac, ze nabuduce urob zaznam automaticky, alebo sa vzdy spytaj, ci zapisat alebo moznost, ze manualne sa zapisem, pricom na danej geolokacii mi ponukne relevantne moznosti.
Mohlo by to potom vediet, ze som opustil domov a presunul sa par metrov na MHD, takze by ten rozdiel vzdialenosti vedel identifikovat ako opustenie domova. Potom by vedela, ze sa hybem, napr. by kratke zastavenia ignorovala, ak by "vytusila" ze idem opakovane po tej istej trase, tak by dokonca si mohla tipnut kam smerujem a vypisala by mi dokonca, ze ciel je asi tam a tam a budem tam o xx minut. (ak bude mat na trase dva mozne ciele, vypise ich tiez)
Samozrejme mohol by som si na tych bodoch vediet zapisat, co konkretne tam robim.
Zaklad je ale, ze by mi malo vediet tu snimku vygenerovat aby som si ju mohol externe spracovat resp. nejaky formatovany vystup.
Po spusteni by mi mala hlavne ponuknut dashboard s vecami ako rychle vypnutie/zapnutie zaznamu, doplnenie konkretnych poznamok k danemu miestu a casu.
Aby to ludia pouzivali asi by nemali prilis dlho musiet v appke pracovat. Naozaj rychle reakcie, trebars mi posle pushku a ja sa rozhodnem ci ju hned otvorim alebo necham program pracovat.