Kompas - aplikace využívající

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.

Celdon Shooper | čtv srp 25, 2011 11:24 pm

Kompas - aplikace využívající

Dobrý den,
chtěl bych doporučit nějáké aplikace z AppStore, které využívají kompas v iPhonu. Podobné téma jsem tu nenašel. Pokud tu je (ale já vážně hledal!), tak prosím o nasměrování.

Pamatuji si, že když šlo na trh HTC Deam, byla reklama, ve které se s tímto telefonem někdo rozhlížel (přes zadní foťák) po městě, a u jemu se vždy u jednotlivých "důležitých" budov psalo co to je (např. hospoda, obchod, benzínka..).

Nebo třeba aplikace, která podobným způsobem zavede iPhone do New Yorského metra tak, že na chodník "kreslí" šipky. Není něco podobného pro ČR?

Ani jednu z aplikací se mi na storu nepodařilo najít, a dohromady jsem vlastně skoro nenašel ani žádné další. Díky ;)
Host
Host

Uživatelský avatar Majky_ | čtv srp 25, 2011 11:35 pm

Re: Kompas

Poohlídni se po tématu s augmented reality (rozšířená realita). To by mělo být to pravé :)
EDIT: Vyzkoušej Wikitude
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Aplikace pro iPhone