Hladam app, stranku na stream hudby.

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.

PeterKiss | sob srp 27, 2011 7:26 pm

Hladam app, stranku na stream hudby.

Zdravim, tak toto som necakal ze take nieco nieje alebo som to nenasiel.

Hladam app, stranku kde by som si mohol streamovat hudbu z ich cloudu. Nechcem stahovat to ma uz otravuje neustale presynchovavat svoju muziku a zbytocne mat po byte plno discov, pocitac zaplneny hudbou ktoru uz nepocuvam ulozim to na cloud tam mi to zasa zabera miesto na subory ktore by som rad streamoval ked niesom doma. Chapete ma vsak ? Ako bonus by bodlo po registracii si moct vytvorit svoj playlist ale to nieje podmienkov.
Nasiel som app mixcloud appstore ale tam su len mixy a ja nechcem dj-ov ale zanre ako pop, hip-hop, funky, soul, a podobne.

Prosim pomoc par stranok som uz nasiel ale su na pocitace a v iphone to trva strasne dlho a video stranky ako blastro niesu ono mne ide o mp3.

Dakujem.
iPhone expert
iPhone expert

Uživatelský avatar rony | sob srp 27, 2011 8:00 pm

Re: Hladam app, stranku na stream hudby.

soundcloud, last.fm, ...
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mba i7  iPhone  4  5S  X  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

PeterKiss | sob srp 27, 2011 8:13 pm

Re: Hladam app, stranku na stream hudby.

Rony velke dakujem dakujem super soundcloud je to co som hladal.

Edit : no po testoch mi vysiel ako vytaz Last.FM krasne sa da vytvorit svoje library, oznacit ako oblubene cena albumov je taktiez privetiva a je tam su tam vazne asi vsetky skladby co som zatial chcel vypocut vazne odporucam to Last.FM je pecka song za 0,99 dolara a album podla toho kolko songov sa v nom nachadza.
Dakujem.
iPhone expert
iPhone expert

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Aplikace pro iPhone