Výklad snov: iphone a ipad od iAdverti

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.

Uživatelský avatar rony | úte říj 11, 2011 11:56 am

Výklad snov: iphone a ipad od iAdverti

Mám možnosť dať zadarmo pár záujemcom promokód platenej aplikácie Výklad snov. Ono ide skôr o elektronickú knižku resp. výkladový slovník s VYHĽADÁVANÍM. Niečo málo som napísal na svojej stránke http://spravodaj.madaj.net/view.php/201 ... one-a-ipad

Zobúdzate sa zo sna a premýšľate nad významom toho horroru spred pár chvíľ? Možno ste sa len zobudili v kancelárií niektorého zo štátnych úradov alebo naozaj hľadáte význam svojho sna. Váš sen má podľa Vás význam a neprepadajte panike.

O čo teraz ide? Hľadam pár ľudí, jeden-dvaja, ktorí by dostali odomňa promokód k tejto aplikácií. Problém je, že sa Vás nájde milión, keby som ich chcel rozdať. Takže ak mi napíše človek, ktorý sa zaoberá takýmito vecami - sny, karty, okultizmus. Musí mi napísať solídny text k tejto problematike, voľná tvorba, najlepšie veci o tom, ako s tým žije. Tento text ZVEREJNÍM (takže žiadne konkrétne osobné údaje!) a až potom pošlem promokód.

Pred časom som poskytoval pár ľuďom promokód k nejakým slovníkom ale ľudia mi aj sľúbili niečo popísať a akosi aj "zabudli". Preto najprv vykonáte prácu vy a odmenu dostanete potom.

Inteligentní ľudia nájdu na mňa mailový kontakt, čo je prvý test či naozaj zvládnete zosmoliť solídny text. Vyhradujem si právo odmietnuť Váš text a neoznámiť dôvod. Chcem vyvolať vo vás aktivitu, takže budem prísnejší k ceste, akú si vyberiete. (Google ovládam, takže copy&paste na mňa neskúšajte). Viem, že výklad snov nie je atraktívna vec, no viem si predstaviť, že máte kamarátky, rodičov a pod., ktorí sa týmto bavia.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mba i7  iPhone  4  5S  X  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Jirkus | úte říj 11, 2011 12:27 pm

Re: Výklad snov: iphone a ipad od iAdverti

Pokud je ta tvoje nabídka stále platná a pokud jde kód uplatnit s českým iTunes účtem, hlásím se a něco napíšu.

Řešení problémů pomocí intuice je dnes úplně normální věc a já nemám problém svou recenzi zveřejnit kdekoli.

Pouze si vyhrazuji psát pravdu - tj. pokud zjistím, že je ta aplikace k ničemu - napíšu to.

Komunikuji přes PM.
Senior uživatel
Senior uživatel

Jirkus | stř říj 12, 2011 12:59 pm

Snár - výklad snov - aplikace pro snílky a třeba i pro jejich babičky.

Nedávno se mi dostala do mobilu aplikace, která se zabývá vykládáním významů snů.

Sny se s velkou pravděpodobností zdají všem lidem, kteří mají zdravý spánek. Vycházejí z našeho podvědomí a jedná se soubor myšlenek a představ, které se během našeho spánku utvářejí jako vnitřní odpověď na vnější události. Protože naše sny vycházejí z našeho podvědomí a nejsou ovlivňovány naší logikou, můžeme mnohdy získat opravdu zajímavé informace, které bychom konvenční cestou logického myšlení získávali jen velmi obtížně.

Významy svých snů se lidstvo snažilo poznat už odpradávna. Zabývali se jimi vědci (např. i zakladatel moderní psychoanalýzy - psycholog Sigmund Freud, původem z Čech), ale i prostí lidé, kteří si na základě lidové moudrosti vytvářeli snáře – jakési výkladové slovníky snů.

A právě na tomto principu je založena aplikace Snár - výklad snov. Je to jakási elektronická podoba papírových snářů našich babiček. Program obsahuje údajně 8800 výrazů a jejich významů.

Použití aplikace v praxi může vypadat třeba takto:

Zapamatovali jste si svůj sen, ve kterém bylo např. nějaké zvíře … :)

V programu tedy vyhledáte slovo zviera (program komunikuje iba po slovensky) a dostanete několik možností, ze kterých si můžete vybrat.

Obrázek

Já jsem si vybral pojem domáce zvieratá a vyšlo mi toto: :good:

Obrázek

Výsledky je možné pomocí clipboardu (copy/paste) kopírovat do dalších aplikací (např. do textového editoru) nebo je můžete poslat e-mailem. Pokud se vám stejný sen zdá několikrát za sebou, určitě je to nějaké varování a vy si ten sen můžete označením hvězdičkou přidat do skupiny častých snů.

Já tento prográmek asi moc nevyužiji, ale někdo jiný třeba ano. Program se dá koupit v iTunes http://itunes.apple.com/cz/app/id456624329?mt=8 a stojí 1,59€.
Senior uživatel
Senior uživatel

iAdverti | čtv říj 13, 2011 5:03 pm

Našu aplikáciu Snár čaká už o 10 dní v iTunes App Store aj česká verzia :Yahoo!: - tzv. Snář

Vyskúšajte si najskôr Snár v slovenčine a tešte sa na ten český :) ...

#appforeverybody

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Aplikace pro iPhone