Applications developement

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.

merli | pon pro 12, 2011 4:36 pm

Applications developement

Zdravim

V poslednom case sa venujem vyvoju nejakych applikacii pre iPhone (nieco budem prerabat aj na iPad (do univerzalnej sa mi nechce - vela worku)). Po tvrdom a miestami vycerpavajucom boji s XCODE, objective-c a iOS SDK (memory leaky, EXC BAD ACCESS etc... zacinajuci developeri ucrite vedia o com hovorim) som sa prebojoval k dvom celkom funkcnym appkam (jednej takej drobnicke pre velmi specifickych uzivatelov a druhej, vacsej aplikacii typu education) ... Rad by som ich (po ich doladeni) v dohladnej dobe vystavil na appstore a k tomu mam par otazok.

1) poplatok 99$ som este neplatil, ale dobre si myslim ze sa to plati rocne?
2) ak niekto programosite popri normalnom zamestnani vo volnom case ako ja, ako riesite ekonomiku? Myslim tym treba na to zivnost? Alebo staci autorsky zakon? Ako riesite dane, odvody, socialky zdravotky? Alebo je to lepsie napisat na nejaku sro-cku? (mam aj taku moznost)

Dik za podnety...
iPhone 3GS 16 4.0 JB, iPad2 32 3G 4.3.3 JB
Host
Host

Lincoln Six Echo | pon pro 12, 2011 5:37 pm

Re: Applications developement

1) Ano, ročně.
  • iPhone 6s
  • Mac mini (Late 2012) | MacBook Pro (Early 2015)
  • AirPort Extreme 5th gen
Moderator fóra
Moderator fóra

slkdriver | pon pro 12, 2011 6:06 pm

Re: Applications developement

ahoj,

1. zivnost

alebo

2. s.r.o (akciovku.. :)

nieje to lacne, sro stoji nieco zalozenie (do 500 euro), potom ak si neplatca DPH tak uz len naklady na uctovnicku a bankovy ucet, niesu to strasne sumi ale ak sa ti nebude darit, tak to nepotesi, bud to beries tak ze investujes okolo 1000 euro, ak to vyjde tak to vyjde, ak nie tak nie, risk je zisk..

ak chces mozem ti to uploadnut ja a sharneme podiel, ak je to nieco zaujimave, inac zaloz zivnost (s.r.o.) a vyskusaj sam, ak ta nieco viac zaujima tak sa kludne pytaj...

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Aplikace pro iPhone