Heart rate (Appstore) 0,99 $

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.

Uživatelský avatar samson010 | pát pro 09, 2011 7:05 pm

Heart rate (Appstore) 0,99 $

zdravim, nikde som tu nenasiel tuto aplikaciu, podla mna super aplikacia, funguje perfektne, treba si to par krat ale vyskusat, ako citim tep v prste tak isto sa to prejavuje aj na iphone :D skusal som robit kliky, tep vybehol na 120, takze to funguje,

No ako som to momentalne testoval, pravdepodobne ze to funguje na principe kamery a diody bude oblb, pretoze ak som iphone pevne prilozil k niecomu, tep to nenameralo, iba ak bol iphone v rukach a volny, takze pravdepodobne to bude fungovat na principe gyroskopa

ako negativum vidim ze sa dost nahrieva dioda aj iphone popritom,

link:
http://itunes.apple.com/us/app/instant-heart-rate-by-azumio/id395042892?mt=8

EDIT: takze aplikacia skutocne funguje na principe svetla a kamery, vyskusane, pri pocite pulzu na prste, proste svetlo preblikava, sposobuje to krv v prste myslim, takze krasa, doporucujem tuto srandu :)
Senior uživatel
Senior uživatel

richee | sob pro 10, 2011 4:35 am

Re: Heart rate (Appstore) 0,99 $

jj pouzivam uz dlouhu....co clovek kouka co na ten iPhone nevymyslej ;) jinak prst musis polozit na kameru s diodou lehce a na konec polstarku - svetlo ti prosviti prst a kamera zaznamena puls jelikoz podle tepu se lehce meni barva pri pruchodu krve
iPhone 4s 64GB BLACK, Macbook Pro 13", new iPad 3rd 32GB Black
Host
Host

Uživatelský avatar Metalgirl | ned pro 11, 2011 12:28 am

Ne, opravdu to funguje na principu osvícení prstu, ono jak se ti pumpuje krev do prstu, tak se ti mění jeho barva, červená, tak to právě měří daný tep. Musíš dát prst pouze jemně na čočku kamery, netlačit, aby ti krev prstem procházela, prostě jen z lehounka přiložit prst a nasvítit. Funguje to na principu pulzního oxymetru (takový ten klip, co mají pacienti ve filmech na prstech a z toho to měří tep). Měří to celkem s dobrou přesností, což mě velmi příjemně překvapilo.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.
Moderatorka fóra
Moderatorka fóra

FILIPSN007 | ned pro 11, 2011 10:34 am

Takové srandičky pobaví, ale moc tomu nevěřím :%)
Senior uživatel
Senior uživatel

Uživatelský avatar samson010 | ned pro 11, 2011 12:03 pm

metalgirl ja viem testoval som to pisem to aj v prispevku, ak si to vyskusate v noci, uvidite ako svetlo pumpuje podla pulzu, celkom sranda teda, co nevymyslia :D
Senior uživatel
Senior uživatel

Uživatelský avatar chipy999 | pon pro 26, 2011 11:33 am

FILIPSN007 píše:Takové srandičky pobaví, ale moc tomu nevěřím :%)

Toto uplne milujem,nevies o tom nic,ale napises,ze neveris!Ja som to testoval so sporttesterom aj s Omron tlakomerom krvi a tie hodnoty sedia na +/- 1 tep!A tiez som tomu neveril,ale nevykrikoval som hned nepodlozene zavery.A ako niekto vyssie uz spominal,nie su v tom ziadne cary,je to princip pulzneho oxymetra,ked sa detekuje zmena farby pokozky pri prietoku krvi.
iPhone 4S 16 GB
iPad 2 16GB WiFi
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Aplikace pro iPhone