Megaweather- dnes sleva 2.1. 2012 už neplatí sleva

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.

Uživatelský avatar Tea Racer | úte led 10, 2012 7:57 am

Re: Megaweather- dnes sleva 2.1. 2012

Tak dneska rano jsem pekne vymoknul. Na iradarCZ nebylo na radaru vubec nic, sice bylo videt že se neco přehnalo a prsi, ale mimo mou lokalitu. Nejbliže dle radarů to šlo asi 50km, mozna vice. Na satelitních snímcich bylo videt že to jde plošne pres celou republiku. Takže naopak budu verit vice sat. snímkům, než radaru. Jelikož ještě si suším věci. Nebyla to prehanka pršelo nejmene 2h, sice velmi drobne ale velmi huste, šel jsem asi 30m a byl jsem promočený, lidé nosili deštníky. Takže oni ty satelitní snimky v Megaweatheru, skutečně k nečemu jsou!
...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...

Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.
Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar SteveJSF | úte led 10, 2012 6:16 pm

Megaweather- dnes sleva 2.1. 2012

Prosim te nerikej mi, ze podle satelitnich snimku v MegaWeather poznas, kde prsi a kde ne. Vzdyt tam nemas sanci poznat kde je Praha, kde Brno a kde Ostrava. Ja netvrdim, ze satelitni snimky jsou na nic, ukazuji neco jineho nez radarove a obe metody maji sva pro a proti, ale tyhle snimky, kde se cela CR schova za vetsi hlavicku spendliku a ani to nejde otocit nalezato, jsou vazne na tohle nepouzitelne. Fakt nechapu, co na tom porad vidis.
Několik iPhonů, iPadů, MacBooků, Time Capsule, Apple TV, iPod Nano, AR.Drone...
Starý pes fóra :)

Uživatelský avatar Tea Racer | úte led 10, 2012 8:26 pm

Už jednou jsem psal jak to bylo se snehem. Na radaru nebyl, na satelitních snímcích ano. To že Ti nevidš že jde pres celou evropu fronta za kterou se schova nejen CR, ale i nemecko a polsko, je to siroke asi 50km. A tam kde jsi ty mas modrou tečku a v reálu to opravdu tak je. Pokud tečku nevídiš tak to máš špatně nastavené. Tak nevím co na to říci. Proste na radaru nic a lilo. Na satelitu bylo videt jak to postupuje ze zapadu na jiho vychod zcela zřetelně a fungovalo to. Kdyby to bylo blíž, tak by jsi nevidel odkud a kam to jde, protoze by pres celou obrazovku byla CR a když už by to tady bylo je pozde se na to pripravit. Ale to už jsem psal výše. Oki, nepoužívej ten program, zveličuj jak nevíš kde je na satelitním snímku čr, ale prostě to funguje. Pro mne je směrodatné že na satelitu bylo videt že prsi a prselo na radaru bylo videt že nepris a ono prselo. Takže se dál můžeš řídit radarem :-)

Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar SteveJSF | úte led 10, 2012 11:11 pm

Ja proti te aplikaci az tak nic nemam, jen me prekvapuji tve vystupy a tohle, co tu placas, to uz je fakt moc. Kdyz o tom mas tak skvely prehled diky tem tvym satelitnim snimkum, muzes mi rict, v kolik hodin ta udajna fronta prechazela pres nase uzemi? A v kolik hodin byla tam u vas? Ty tu totiz meles naproste kraviny. Kdybys mlcel, nereknu nic, ale ty nemas ani paru o tom, kde je vubec nejaka cara fronty a jak rychle postupuje, jestli prsi pred ni nebo za ni a vubec jake projevy ktera fronta vlastne ma. Staci, abych se podival na detailni satelitni snimky nad stredni Evropou a je mi uplne jasne, ze jsi tam nic takoveho rano videt ani nemohl.

Uživatelský avatar Tea Racer | stř led 11, 2012 8:03 am

Malinko prehanis. Nenecham se od tebe napadat. Dle tebe to tam tvurci aplikace dali uplne na nic a když z toho nevyctes ty nic tak ani ostatni. Kdyby jsi se do te aplikace podival videl by jsi že až 8h zpet jak postupuje oblacnost. A že když je napr v Holandsku tak za 6h je u nas. A to na radaru ktery zabira jen CR a pripadne malou čast sousednich zemí, proste nevyctes, kdyby jsi se na hlavu stavel. To je prave velky rozdil.
Tve napadní už mne nebaví, sem reagovat nebudu, ikdyž se bavime o mega weather je to OT radeji pis do PM. Klidne si napis vlákno Satelitni snimky jsou na nic a tam si spamuj.

Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar SteveJSF | stř led 11, 2012 8:26 am

Uklidni se. Ja nerikam, ze satelitni snimky jsou na nic. Jen tvrdim to, ze satelitni snimky v aplikaci MegaWeather jsou pro nas k nicemu, protoze v nich nic poradne nevyctes. Kdyz uz pises o Holandsku - ty tam poznas hranice Holandska? Ani nahodou. A mas aspon predstavu, jak dlouho jde fronta z Holandska k nam? Jak dlouho jde tepla fronta a jak dlouho studena? A napriklad vcera u nas zadna fronta nebyla.

Znovu ti opakuju - satelitni snimky jsou dulezite, ale pro nas jsou ty z MegaWeather k nicemu. Pokud chces solidni a u nas pouzitelnou satelitni animaci, pouzij tento odkaz:

http://www.chmi.cz/files/portal/docs/me ... gview.html

Pozn.: Nechce se mi tady resit dohadovani dvou lidi, ale uvadim to tady z toho duvodu, ze se to tyka aplikace MegaWeather, o niz to tady je.

Uživatelský avatar Tea Racer | stř led 11, 2012 10:26 am

Napis tvurcům aplikace Megaweather, že z jejich snimků ty nic nevyčteš a proto by to meli dat z aplikace pryč. :-) Pak mi dej vedet co Ti napsal tvurce...
Já se nemusím uklidnovat, ja mam z toho srandu co tu píses.
Tím koncim debatu, já jsem s aplikaci spokojen a zrejmně funguje.
Navic to vlakno už tu nema asi co delat, jelikož už je po slevě.

Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar SteveJSF | stř led 11, 2012 10:41 am

Na to nemusim psat tvurcum aplikace, je to delane hlavne pro amiky a v jejich podminkach maji ty snimky uplne jiny vyznam, navic k tomu maji i radar.

U nas na to nemuzes koukat s tim, ze z toho vyctes kde v republice prsi, kde ne, kdy zacne atd. Na to pouzij snimky z toho odkazu, ktery jsem ti uvedl v predchozim prispevku.

Už jsem ti prve psal že používám obojí. Precti si co jsi tvrdil a co tvrdíš nyní. Aplikace není jen pro amiky. A satelitní snimky maji vyznam stejny jak v USA tak v Evrope, ja mam k dispozici radar také, ač v jine aplikaci a jak jsem psal pouzivam obojí. Ty jsi predtim tvrdil neco jineho a ted take. Oba víme proč nechces psat tvurcům aplikace. Vidím že diskuse nikam nevede. Navíc sleva už neplatí. Tea

Uživatelský avatar Tea Racer | stř led 11, 2012 10:56 am

Sleva už neplatí, aplikace je za plnou cenu. Lock

Moderator fóra
Moderator fóra

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required
Předchozí

Zpět na Aplikace pro iPhone