Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
taková blbůstka ... prostě informuješ kamarády co maj iP místo kde zrovna jsi ... a můžeš si zjistit kde jsou oni ... takhle jsem to pochopil já ... mělo by to běžet v pozadí ...
Omlouvám se,za trapné dotazy nebo příspěvky,prosím , mějte se mnou strpení !? Co vím, napovím. Co nevím, vymyslím ! [iPhone 4 black 16GB, iOS 5.0.1 JB] [iPhone 5 black16GB|iOS 8.1|JB|02|Monster beats tours] Citizen Eco-Drive Skyhawk Flight Chrono JY0000-53E ASUS G55V|WIN7
Nainstaloval jsem to, ale nenašel jsem pro to využití. Pokud tento program někdo používáte, napište sem vaše id, ať můžeme navzájem odzkoušet funkčnost...
je to super aplikace, používáme to ve firmě již řadu měsíců.. Víme tak kdo kde je, nemusíme si volat a pro vlastní potřebu mám pak info kde jsem kdy byl.. Taky to dělá statistiku kolik času trávím v práci, doma, venku ukazuje to i výlety a zajímavá místa v okolí... Taky je zajímavá informace o počtu nacestovaných kilometrů... S člověkem můžu sdílet přesnou pozici, pozici města nebo státu a když chci tak si můžu nastavit jakoukoli fake pozici.
Funguje vam to latitude? Jsem se ted, na IP4/IOS5, zkusil prihlasit, ale login me hodi jen na mbilni verze Latitude webu a pro aplikaci jako takovou jsem porad "neprihlasen"