Prohlížení fotek z win sdílené složky (jako Air Video)

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.

mulder77 | ned led 22, 2012 12:01 pm

Prohlížení fotek z win sdílené složky (jako Air Video)

Existuje nějaká aplikace + serverová část, která by umožnila prohlížení fotek ze sdílené složky Windows, jako existuje pro video Air Video?

Na PC bych spustil serverovou část, vybral bych adresář s fotkami a na iPhonu nebo iPadu bych fotky prohlížel.

Našel jsem Capture One, ale to má jednak milion funkcí a pak jsem nepřišel na to, aby mi to zobrazovalo i vnořené složky. Vždy mi to zobrazuje pouze fotky, které jsou v kořenovém adresáři nastaveného pro zobrazování.

Díky za info.
Host
Host

Uživatelský avatar rony | ned led 22, 2012 12:13 pm

Re: Prohlížení fotek z win sdílené složky (jako Air Video)

hladaj appky s podporou DLNA ci upnp. napr. majitelia Synology maju na to appku. ide to vtedy aj opacne.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mba i7  iPhone  4  5S  X  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

mulder77 | ned led 22, 2012 4:06 pm

Re: Prohlížení fotek z win sdílené složky (jako Air Video)

No já bych Synology také měl, ale fotky mám uložené na Windows 2003 Serveru, takže bych si nasdílel klasicky windowsácky složku. Různé rozhraní typu media center apod. nechci a ani na Win 2003 serveru nemám.
Host
Host

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Aplikace pro iPhone