Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Zdravím, tak ešte raz. Hľadám nejakú aplikáciu buď do SBSettings alebo do Notifikačného centra, aby som sa k nej dokázal rýchlo dostať, a keď ju zakliknem, aby mi nezhasínala obrazovka. Občas mi to treba keď potrebujem ostať prítomný na skype a sledovať to tam, a necce sa mi vždy chodiť do nastavení a vypínať to, potom znova zapínať. Existuje take niečo? Ďakujem
mefistos copak vstupla ti slava do hlavy? Neboj sa, niesom debil aby som nič nehľadal. Skus si nenaháňať príspevky a odpovedať radšej k veci, a ak nič také nevieš, tak láskavo neodpovedaj, nikoho to fakt nezaujíma
dobre takze hned sesty odkaz ScreenDim vypnuti ztmavovani obrazovky pres ACTIVATOR cili gestem cili jednodussi nez sbsettings toggle ci NC widget... par dalsich sekund na google ti da SleepDepriver (Free) coz je tez vypnuti ztmavovani obrazovky pres ACTIVATOR cili nejakym z mnoha gest co tam jsou.. co chces vic? takze promin ale "debil" ses pac kdybys hledal tak tyhle moznosti najdes
takze sem s autolockem mel pravdu tak by ses mohl omluvit za to ze si me narkl ze k veci nemam nic, nic nevim a nikoho to nezajima kdyz sem ti vlastne pomohl (tzn ze te to zajimalo a ze to bylo sakra k veci) takze klidne omluvu PM jak to tu zamknou:) )
EDIT: omluvit se muzes i za debila kdyz umim cist a pomohl sem ti